Tudor, Ayhan Akman'dan rapor istedi

Sneijder ile De Jong'dan sonra Chedjou ve Semih de sakatlanınca yöneticiler Tudor'a "Ne oluyor?" diye sordu. Hırvat çalıştırıcı kendini sorgulamaya başladı

Tudor, Ayhan Akman'dan rapor istedi
Tudor, Ayhan Akman'dan rapor istedi
GİRİŞ 11.03.2017 14:07 GÜNCELLEME 11.03.2017 14:07

Galatasaray'da geçen hafta hem Sneijder hem de De Jong antrenmanlarda adalelerinden sakatlanmıştı. Sarı-kırmızılı takımda önceki gün iki büyük şok daha yaşandı.

Savunmanın önemli isimlerinden Aurelien Chedjou'nun topuğunda, Semih Kaya'nın ise üst adalesinde problem oluştu. Semih, Gençlerbirliği karşısında forma giyemeyecek, Kamerunlu stoperin durumu ise maç saati belli olacak. Ancak Chedjou'nun zorlu mücadelede oynaması zor gözüküyor.

Galatasaray'da son iki haftada üst üste sakatlıklar yaşanınca yöneticiler Teknik Direktör Igor Tudor'dan hesap sormaya başladı.

Hırvat çalıştırıcıya "Ne oluyor?" denilirken, kulüp içindeki genel kanaat ve uzmanların tespiti "Tudor'un sezon başında yapılacak yüklemeleri sezon ortasında uygulamaya koyması" yönünde. Riekerink döneminde hafif çalışmalara alışan ve özel programlar uygulamaları tam anlamıyla gerçekleştirmeyen Sneijder, De Jong gibi isimler idmanları kaldıramakta zorlanıyor.

AKMAN'DAN RAPOR İSTEDİ

Yönetimden ultimatom yiyen Igor Tudor da kendini sorgulamaya başlarken, idman programından vazgeçip vazgeçmemekte kararsız. Yardımcısı Ayhan Akman ile görüşme yapan Tudor, futbolcuların geçmiş sakatlıklarıyla ilgili de rapor istedi.

Öte yandan son 2 maçtır 4'lü savunma formasyonundan vazgeçen Hırvat çalıştırıcı çok büyük bir sürpriz olmazsa bugünkü mücadelede eski sisteme dönüş yapacak.