Lukas Podolski saldırıya uğradı!

Galatasaray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski, Ataköy Marina'da saldırıya uğradı. Alman yıldız, taksiciye yol vermeyince taksici Podolski'nin aracını yumrukladı.

Lukas Podolski saldırıya uğradı!
Lukas Podolski saldırıya uğradı!
GİRİŞ 08.03.2017 19:00 GÜNCELLEME 08.03.2017 19:07
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Lukas Podolski, Ataköy Marina'da taksiciye yol vermeyince taksici Alman yıldıza saldırdı.

PODOLSKİ ARAÇTAN İNMEDİ

Podolski'nin Ataköy Marina girişinde kendisine yol vermemesine sinirlenen taksici aracından inerek Alman yıldızın aracını yumrukladı. Podolski ise taksicinin bu saldırısında aracından inmeyerek bekledi. Taksici kısa bir süre aracı yumrukladıktan sonra valeler araya girdi ve taksici olay yerinden uzaklaştırıldı.

Podolski de valeler eşliğinde yoluna devam etti

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 8
  • DADAŞ 7 yıl önce Şikayet Et
    yorumlara bakıyorumda herkes poldili olmuş almanya kendini almana hoş gösterecekya taksici haklımı soran yok artı o hak sevdalıları günde aynı durumda kaç arabayı tekmeledikleride cabası insan olun insanınıza sahip çıkın bir alman gibi
    Cevapla
  • ferhat s 7 yıl önce Şikayet Et
    podoski ülkenin yabancisi, yerli biri olsa cekip orada vursa sonra adami niye vurdun ?birde onu adam yerine koyup iceri atarlar.
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    türkiyede olagan bir durum,3 ay önce atasehirde niye kirmizi lambada bekliyon diye banada aynisini yaptilar,icinde ögrenciler yoktu ama yapan sapik hemide ögrenci minibüsü söferiydi.resmini cekdim yetkililere sikayet göndereyim diye, sonra bir sey cikmaz dediler vazgectim.
    Cevapla
  • cerkez 7 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş bizler de suçluyuz. Bir şey çıkmaz diye vazgeçmiş. Yahu daha kötü olacak değil ya, Sen vatandaşlık görevini yapmıyorsun! Şikayet et, Belki de gereken yapılır. Yanlış yapıyoruz,medeni bir şekilde şikayet edip bu gibi insanları ihbar etmemiz gerekiyor. Herkes senin gibi düşünüyor ve görevliler ne yapsın şikayet olmadıktan sonra?
    Cevapla
  • cecen313 7 yıl önce Şikayet Et
    artislik yaparsan olacagi bu burasi turkiye podol
    Cevapla
  • serdar 7 yıl önce Şikayet Et
    o taksiciyi bulun ve hak ettigi cezayi verin .. burasi dag basi deyil ulan , trafik kurallarina uyacaksin yok hayir uymuyorum diyorsan sürücü belgesini elinden alacaksin
    Cevapla
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Misafir...sen ve senin gibilerin bu düşünceleri yüzünden bu ülke bu halde ..hayvanın biri podolski olması önemli değil bi insanin haksız yere arabasını yumruklams..bu da olağan niye olağan cezası yok diye
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkede neler oluyo taktıgn şeye bak senin ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle