Galatasaray'da istifa depremi!

Galatasaray Yönetim Kurulu üyes Nasuhi Sezgin, Antalyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamalar sonrası görevinden istifa etti.

Galatasaray'da istifa depremi!
Galatasaray'da istifa depremi!
GİRİŞ 07.03.2017 14:02 GÜNCELLEME 07.03.2017 16:51
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

3-2 kazanılan Antalyaspor maçı sonrası açıklama yaparken 'Bilerek kaybettiğimiz maçlar oldu' şeklinde bir söz kullanan Nasuhi Sezgin'in bu açıklaması gündem olmuştu. Galatasaray resmi sitesi aracılığıyla bir açıklama yapan Sezgin, bu sözleri sehven kullandığını, yine de Galatasaray camiasına zarar verdiği için Sportif AŞ'deki futbolla ilgili görevinden istifa ettiğini açıkladı.

İşte Nasuhi Sezgin'in açıklamalası:

Deplasmanda Antalyaspor’u 3-2’lik skorla yendiğimiz maçın ardından sıcağı sıcağına yaptığım açıklamaların kamuoyunda farklı yorumlara neden olduğunu üzülerek görmekteyim.

Yaşanan beklenmedik puan kayıplarını hatırlatmak amacıyla ‘Bildiğiniz nedenlerle kaybettik’ demek isterken, sehven ağzımdan çıkan “Bilerek kaybettik” ifadesinin kötü niyetle yorumlanması beni derinden üzdü.

Şahsen, bu sezon ligde yaşanan vahim hataların, çalınan skandal düdüklerin spor kamuoyu tarafından net olarak görüldüğünü ve tüm bu hataların rakiplerin lehine bizim aleyhimize olduğunun da gayet iyi bilindiğini düşünüyorum. Sözlerimin de bu manada değerlendirmesi gerektiğine inanıyorum.

Galatasaray’ın tıpkı geçmişte olduğu gibi dün de sahada verdiği haklı ve tertemiz mücadelenin en yalın, en çıplak hali maçın uzatma dakikalarında attığı golün ardından futbolcumuz Eren Derdiyok’un bakışlarında gizlidir.

Yaşanan rezaletler karşısında susanlara sesleniyorum: Eren Derdiyok’un bakışlarını sakın aklınızdan çıkarmayın, o gözlerde haklı olanların cesareti ve gururu gizlidir. O gözler, 25 milyon Galatasaraylının gözleridir ve nereye sığınırsanız sığınız o gözler hep üzerinizde olacaktır.

Tüm bu çıplak gerçeklere rağmen, Galatasaray camiasına zarar vermek isteyenlere fırsat tanıdığım için Sportif A.Ş.’deki futbolla ilgili görevlerimden istifa ediyorum.

Kamuoyuna saygılarımla.

YORUMLAR 8
  • vatandas 7 yıl önce Şikayet Et
    Zaten söylediklerini herkes biliyordu.
    Cevapla
  • pes2013 7 yıl önce Şikayet Et
    takim batiyor.sen de bi bahane bulup şimdiden kaciyim dedin.
    Cevapla
  • fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    geçmişi en temüz kulüpmüş. güldürmeyin adamı. en az 5 şampiyonluğunuz şaibeli. isterseniz olay olay ve yıl yıl bu şampiyonlukları sıralarım.
    Cevapla
  • Ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Bencede Fatih bütün şikeleri sıralı ortaya çıksın sen bu şikelerde alışverişin neresindeydin valizle paraları sen mi taşıyordun bunların hepsini ortaya çıkar Fatih kamuoyu aydınlansın
    Cevapla
  • pes2013 7 yıl önce Şikayet Et
    oyle sayarim diyerek artistlik yapma.say.
    Cevapla
  • fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    1986-1987 malatyaspora verilen teşvikler, 1992-1993 8-0'lık ankaragücü maçı, 1996-1997 istanbulspor maçında arif penaltısı (32 maçta 16 penaltı), 2005-2006 beşiktaş maçında h. kabzenin cordobaya attığı gol, 2014-2015'te sivasspor, trabzonspor ve kasımpaşa maçlarında verilen hatalı gol-penaltılar. daha sayalım mı?
    Cevapla
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Sırala da biz de bilelim.
    Cevapla
  • cüneyt 7 yıl önce Şikayet Et
    istifa etsen ne olur,atı alan üsküdarı geçti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle