Galatasaray'a Olcan Adın şoku!

Sezon başında sözleşmesi tek taraflı feshedilen Olcan Adın, haksız şekilde sözleşmesinin feshedildiğini belirterek 14 milyon TL'yi bulan dava açtığı ortaya çıktı.

Galatasaray'a Olcan Adın şoku!
Galatasaray'a Olcan Adın şoku!
GİRİŞ 07.03.2017 09:40 GÜNCELLEME 07.03.2017 09:44
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

2014 yılında Trabzonspor'dan 4 milyon euro bonservis bedeli ile transfer edilen ve 4 yıllığına sözleşme imzalanan Olcan'ın kontratı sezon başında tek taraflı feshedilmiş, 32 yaşındaki tecrübeli oyuncu, devre arasında Akhisar'ın yolunu tutmuştu.

Olcan Adın'ın haksız şekilde sözleşmesinin feshedildiğini belirterek TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu nezdinde 14 milyon TL'yi bulan dava açtığı ortaya çıktı.

Olcan iptal edilen 2 yıllık kontratına karşılık 6 milyon 249 bin TL'nin yanı sıra 2 milyon euro tutarında da tazminat talebinde bulundu. Kasım ayında başlayan davanın önümüzdeki aylarda sonuçlanacağı, konuyu hukukçulara inceleten G.Saray yönetiminin 12 milyon TL'ye yakın bir rakamı Olcan'a ödemek zorunda kalabileceği öğrenildi.

G.Saray mali tablolarında da bu gelişmeye yer verdi. Dursun Özbek yönetimi, 29 Ağustos 2016'da Olcan'ın sözleşmesini fesh etmiş ve ertesi gün Amerika'dan Nigel De Jong'u getirmişti.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 8
  • GS-1905 7 yıl önce Şikayet Et
    Adam haklı beyler,bu Dursun özbek ve kankaları bir,iki sezon daha yönetimde olursa,küme düşeriz batarız,yönetimden kurtulmak lazım,ne diyoruz..YÖNETİM İSTİFA.
    Cevapla
  • ramsey 7 yıl önce Şikayet Et
    ne verdin ne istiyosun diyenler olaya objektif bakın. gs bu adama 4 yıl icin şu şu paralari alacaksın demis ve 2 yil sonra sozlesmeyi tek tarafli fesh etms yani resmen olcani kovmuslar ee bugün hangi is yerinde calısırsaniz isinize son veriliyosa is veren tazminati oder
    Cevapla
  • eren 7 yıl önce Şikayet Et
    ya ben anlamiyorum her agzi olan cikiyor tv ye altyapiya önem vermiyoruz boyle olmaz diyor. e sen ne işe yariyorsun futbolun icindesin sen yapmiyacaksinda ben mi yapacagim sayin x. devletin rl atmasi lazim artik bu işe bence
    Cevapla
  • esmerm@n 7 yıl önce Şikayet Et
    Hani armayı öpüyordun ,ne oldu şimdi?
    Cevapla
  • Nur 7 yıl önce Şikayet Et
    kazandığınız paralar hep haram hep haram... ne verdin de karşılığını istiyorsun diye sorarlar adama
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle