Ağır sözler! 'Tudor G.Saray'a gelirse şerefsizdir'

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Galatasaray'ın Igor Tudor'u takımın başına getirmesi ile ilgili flaş açıklamalar yaptı.

Ağır sözler! 'Tudor G.Saray'a gelirse şerefsizdir'
Ağır sözler! 'Tudor G.Saray'a gelirse şerefsizdir'
GİRİŞ 14.02.2017 14:18 GÜNCELLEME 14.02.2017 14:32
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Tudor tercihi ile ilgili konuşan Çakar; "Eğer Tudor bugün Karabükspor'u bırakıp sezon ortasında Galatasaray'a gelirse, "Şerefsiz, hain Tudor" diye canlı yayında bağırırım. Tabii bunu sportif anlamda söylüyorum. Ayrıca Karabük'ü satan yarın maç satar. Hoş gelmedin Igor Tudor." ifadelerini kullandı.

Galatasaray, sezonu Karabükspor'da geçiren Tudor ile 1,5 yıllık anlaşmaya vardı.

YORUMLAR 21
  • Memo 9 yıl önce Şikayet Et
    Ne münasebet adam gidecek tabi parayı veren tudoru alır. Adam bu işi zevkine veya hatır için yapmıyor. Karabük'te sözleşmesinde ne yazıyorsa onu uygulasın
    Cevapla
  • M.yldz 9 yıl önce Şikayet Et
    Zamanında biz emre'yi fenere verdiğimizde fenerde oynarsa öyle demiştik. Profesyonel adam bunlar sayın Ahmet Çakar sende Profesyonel düşün azcık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle