Riekerink ilk kez konuştu! 'Ayrılığım...'

Riekerink'ten açıklama var! 3 maçlık kredi verilen Riekerink'in Galatasaray'ı o serinin daha ilk maçında Kayseri'ye kaybedince Hollandalı'nın tahtı erken sallandı.

Riekerink ilk kez konuştu! 'Ayrılığım...'
Riekerink ilk kez konuştu! 'Ayrılığım...'
GİRİŞ 14.02.2017 10:31 GÜNCELLEME 14.02.2017 11:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Jan Olde Riekerink'ten ayrılık haberlerine açıklama geldi! 3 maçlık kredi verilen Jan Olde Riekerink'in Galatasaray'ı o serinin daha ilk maçında Kayseri'ye kaybedince Hollandalı'nın tahtı erken sallandı.

Yönetimin yolları ayırmasına kesin gözüyle bakılıyor. Son karar bugün yapılacak olan toplantıdan sonra verilecek.

Tepkilerin hedefi haline gelen Riekerink, bu kritik süreçte açıklamalarda bulundu.

Kaderinin tartışıldığı görüşmelerden habersiz olduğunu anlatan Sarı-Kırmızılılar'ın teknik direktörü, "Bugün (dün) yönetimden hiç kimse benimle konuşmadı. Yönetimin yarın (bugün) yapacağını söylediğiniz toplantısından da haberim yok. O toplantıda alınacak kararın ilk önce benimle görüşülmesi daha normal olur" ifadelelerini kullandı.

YORUMLAR 1
  • savaş 7 yıl önce Şikayet Et
    yahu bi gidin, bi gidin. Yeter artık. Yediniz bitirdiniz sporu, futbolu. İş Dünyası ve iş adamları , yazar, gazeteci v.s. bıraksınlar bu kulüp başkanlığı, federasyon başkanlığını. yeter artık. Allah aşkına Ekmeği ekmekçiye verin. Bakın ne güzel Basketbolda bu oldu. Basketbolu, basketçiye emanet ettiler . ne güzel. Futbolu da , gönüllere taht kurmuş, emek vermiş başarılı, akıllı futbolculara bırakın artık YETER... Yıldırım DEMİRÖREN v.s. gitsin kendi işinin başında dursun. Sayın Büyüklerimize sesleniyorum. Bu düzen artık değişsin.
    Cevapla