Galatasaray'a haciz şoku! Yıldız futbolcu...

Kayserispor forması giyen Galatasaray'ın eski futbolcusu Umut Bulut, alacakları ödenmediği için dün sarı-kırmızılı kulüp için haciz işlemi başlattı.

Galatasaray'a haciz şoku! Yıldız futbolcu...
Galatasaray'a haciz şoku! Yıldız futbolcu...
GİRİŞ 11.02.2017 12:20 GÜNCELLEME 11.02.2017 12:25
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kayserispor forması giyen Galatasaray'ın eski futbolcusu Umut Bulut, alacakları ödenmediği için dün sarı-kırmızılı ekip için haciz işlemi başlattı.

Galatasaray formasını 4 sene giyen ve olaylı şekilde bu sezon başında Kayserispor'a giden tecrübeli golcü, Emlak Konut'tan gelen paranın eski takım arkadaşlarına dağılması sonrasında kendi alacakları için harekete geçti.

Sarı-kırmızılılar, oyuncunun parasını ödemeyince Umut Bulut'un avukatları haciz işlemi başlattı. Ancak Cim-Bom, dün mesainin bitmesine beş dakika kala parayı ödeyerek dosyayı kapattı.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 6
  • M.YLDZ 7 yıl önce Şikayet Et
    Umut efendi adam gibi oynasaydı da kalsaydı takımda. Namkörlük yapıp ekmek yediği eli ısırıyor. Derdi para olan futbolcu değil adam olan futbolcu GS de kalıyor bunuda anla Umut BULUTTTTT ( Cimbomu unut)
    Cevapla
  • darkknight 7 yıl önce Şikayet Et
    adam haklı beyler. dağılın. gs batacak ama ne zaman bilemiyorum.
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    ne Yildiz ama
    Cevapla
  • Muharrem 7 yıl önce Şikayet Et
    Hakkı olan parasını istiyor bunda birşey yok
    Cevapla
  • ünal özer 7 yıl önce Şikayet Et
    kusura bakma başkan, lafa gelince mangalda kül bırakmayan yabancı futbolculara değil alacaklarını bonuslara kadar erken ödeyen siz yerli futbolculara gelince vatan millet sakarya milli ruh muhabbeti yapıp hakkını vermiyosunuz. bu iş ekmek işi, sen evde pasta yiyebilirsin ama emekçiler ekmek peşinde. adama böyle ödetirler işte, aferin umut hakkını aramış ve almışsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle