Riekerink: "Son 10 yılın en iyisiyim"

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Kayserispor maçından önce basın toplantısı düzenledi.

Riekerink: "Son 10 yılın en iyisiyim"
Riekerink: "Son 10 yılın en iyisiyim"
GİRİŞ 10.02.2017 15:36 GÜNCELLEME 10.02.2017 16:03
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın artık en büyük hedefinin lig şampiyonluğu olduğunu ifade eden Riekerink, "Kupanın dışında kaldık, artık tek hedefimiz lig. Bizim ana hedefimiz Beşiktaş maçına kadar tüm maçlarımızı kazanmak ve oraya en iyi şekilde gitmek. Taraftarımızın Başakşehir maçından sonraki tepkisini normal karşılıyorum. Göreve Mart'ta geldim, eleştiriler olacaktır. Bu takımla her gün beraber olan benim. Benim oynattığım ilk 11, birçok faktörün bir araya gelmesiyle oluşan 11'dir. Değişiklikler eleştiriliyor ancak bunlar da benim aldığım kararlar" dedi. 

"BAZI FUTBOLCULAR BEKLENTİMİZİN ALTINDA"

Kayserispor maçı hakkında da konuşan Riekerink, "Sneijder, Kayserispor maçında kesin olarak yok. Selçuk, Carole ve Eren için son kararımızı vereceğiz. Tolga Cigerci ile konuşuyoruz. Antrenman için hazır olmakla maç için hazır olmak birbirinden ayrı şeyler, karar vereceğiz. Bazı futbolcular, bazen beklentilerimizin altında kalabiliyor, burada bireysel olarak analize girmek pek de doğru bir durum" şeklinde konuştu.  

"GEÇEN SENE 28 PUAN FARK YEMİŞTİK..."

Galatasaray'da hedeflerin her zaman büyük olduğunu ifade eden Riekerink, "Küçük çocukları çalıştırmıyorsunuz, herkes her şeyin bilincinde. Galatasaray'da hedef her zaman şampiyon olmaktır, biz bunu anlayabilecek ve mücadele edebilecek bir kadroya sahibiz. Önümüzde uzun bir yolumuz var, durumumuz şu anda kötü değil. Galatasaray'da son  10 yılda en iyi yabancı olduğumu söylüyorlar. Geçen sezonki Akhisar maçımızdan Emre Çolak, Bruma farkımız var. Aldığımız sonuç ortada. Başlangıç noktamız Akhisar maçı ve bu maçın ışığıyla devam edeceğiz. Geçen sene Fenerbahçe'nin 23, Beşiktaş'ın 28 puan gerisindeydik ve 4 teknik adam değişmişti. Nereden geldiğimizi unutmamak gerekiyor. Geçen yıl ile bu yıl arasında ciddi bir farkı kapattık" ifadelerini kullandı.

"İSTEDİĞİMİZ BAZI OYUNCULARI TRANSFER EDEMEDİK"

Galatasaray'ın finansal durumu hakkında da konuşan Hollandalı teknik adam, "Teknik direktör adayları şeklinde haberler çıkabiliyor, bu çok normal. Yazılanlar, çizilenler beni ilgilendirmiyor. Galatasaray ile sözleşme imzaladığım gün, zaten bu tarz şeylerin olabileceğini biliyordum. Finansal durumumuz var ve bütçemizi buna göre ayarlamamız gerekiyor. İstediğimiz oyuncuların hepsini alamadık ve aldıklarımız da bizi mutlu etti. Bu tarz finansal durumları da unutmamak gerekiyor" dedi.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 3
  • way-sea 7 yıl önce Şikayet Et
    Tolga cigerci ve Sinan Gumus oynamadikca Oyun icinde dogru hamleleri yapmadikca Takimi ateslemekten yoksun oldukca Elestiri oklari uzerindedir Bey...
    Cevapla
  • yoldan geçen 7 yıl önce Şikayet Et
    la bırak.yoldan geçen adamı getirsen maç içerisinde daha iyi taktik ve oyuncu değişikliği yapar.
    Cevapla
  • hde 7 yıl önce Şikayet Et
    aynenn
    Cevapla