F.Bahçe yiğit deyince taraftar isyan etti!

Galatasaray Basın Sözcüsü Levent Nazifoğlu’nun, A Spor'da “F.Bahçe yarıştan kopmadı. Yiğit düştüğü yerden kalkar” demesi tepki topladı.

F.Bahçe yiğit deyince taraftar isyan etti!
F.Bahçe yiğit deyince taraftar isyan etti!
GİRİŞ 03.02.2017 12:44 GÜNCELLEME 03.02.2017 12:44
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Son zamanlarda yaptığı açıklamalar nedeniyle sık sık Galatasaraylı taraftarlardan eleştiri alan yönetici Levent Nazifoğlu yine olay yarattı.

Önceki gün A Spor'da canlı yayına telefonla bağlanan Nazifoğlu'nun Fenerbahçe için, "Yarıştan kopmadılar. Yiğit düştüğü yerden kalkar" ifadesini kullanması taraftarları adeta çileden çıkarttı. Nazifoğlu'nun sanki Fenerbahçe yöneticisi gibi konuştuğunu belirten taraftarlar sosyal medyada, "Biri Nazifoğlu'nu sustursun. Artık sabrımız kalmadı" yorumunu yaptı.

(Takvim)

YORUMLAR 7
  • serkan yarar 7 yıl önce Şikayet Et
    küfür etseydi alkışlardınız adam doğru konuşmuş işte
    Cevapla
  • asaf 7 yıl önce Şikayet Et
    bizde bu, fenerde mahmut uslu. abi bi gidin artik ya
    Cevapla
  • fatihin nesli 7 yıl önce Şikayet Et
    ne var bu yorumda hiç birbirimize tahammülümüz kalmamış. ortalığı kızıştıran bi demeç verseydi el üstünde tutulacaktı. hele düştüğümüz hale bak.
    Cevapla
  • RESPECT 7 yıl önce Şikayet Et
    UEFA Kupası maçlarına oyuncular kollarında "Respect" yazan formalarla çıkıyor. Yani "saygı duy" diyor. Bir Fenerbahçeli olarak bu dilin iki takım yöneticileri için de gelişmesini diliyor, sayın Nazifoğlu'nu tebrik ediyorum. İnşallah karşı takımı düşman gibi görme huyumuzdan vazgeçebiliriz. Sportmence hak edenin kazandığı güzel maçlar olsun bundan sonra inşallah. Biz de seyir keyfine varalım....
    Cevapla
  • empati.. 7 yıl önce Şikayet Et
    şu hale bak ya...volkan küfürle gündemde olur..yöneticiler birbirine sataşarak gündemde olur.v.s..yaw bu yüzden dir ki bizim derbilere yurtdışında değer veren yok...artık futbolu konuşma vakti geçiyor bile...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle