Galatasaray'daki geleceği belli oldu!

Galatasaray yönetimi, şampiyon olsa bile Riekerink'i tutmayacak. Galatasaray yönetiminin ilk hedefi Fatih Terim veya Abdullah Avcı'yı takımın başına getirmek.

Galatasaray'daki geleceği belli oldu!
Galatasaray'daki geleceği belli oldu!
GİRİŞ 01.02.2017 09:00 GÜNCELLEME 01.02.2017 09:00
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de lider Beşiktaş'ın 5 puan gerisinde şampiyonluk yarışını sürdüren Galatasaray'da en çok merak edilen konulardan birisi teknik direktör Jan Olde Riekerink'in geleceği...

Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Levent Nazifoğlu her seferinde "Sezon sonunda oturup konuşacağız" dese de Hollandalı hoca ile ilgili alınan karar belli oldu.

Sarı- Kırmızılı takımın puan tablosunda kötü bir durumda olmamasına rağmen Riekerink'in yaptığı acemice hatalardan çok şikayetçi olan Başkan Dursun Özbek ve yönetimin, sezon sonunda kesin olarak Hollandalı hocayı göndereceği öğrenildi. Galatasaray bu sezon ligde şampiyonluğa ulaşıp Türkiye Kupası'nı kazansa bile alınan bu karar değişmeyecek.

ÖZBEK TAKIMIN BAŞINDA YERLİ HOCA İSTİYOR

Takımın başında yerli bir hoca görmek isteyen Başkan Özbek'in sezon sonunda ilk olarak Fatih Terim ve Abdullah Avcı ile masaya oturma kararı aldığı belirlendi. Galatasaray yönetimi eğer iki ismi de ikna edemezse, bu kez kariyeri çok parlak dünyaca ünlü bir yabancı teknik adam için kollan sıvanacak.

Yönetimin bu konuda şimdiden çalışmalar yaptığı ve 2-3 aday belirlediği öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar bu isimlerin menajerleriyle kısa sürede temasa geçecek.

YORUMLAR 3
  • fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    fatih terimi alın ve milleti bu beladan kurtarın. gs'ye fatih terim yakışır.
    Cevapla
  • Belcika Cenk 7 yıl önce Şikayet Et
    Fatih terim gelirse, ben bu takimi izlemem, egosu mahvediyor bu anadolunun evladini, standart antrenor
    Cevapla
  • Aydın 7 yıl önce Şikayet Et
    bu adam fatih hocadan bin kat iyi. fatih hoca galatasarayı yüz üstü burakıp yıldırım demirörenin TFF' deki koltunu garantiye almak için gitti anı unutmasın.
    Cevapla