Galatasaray'da Cavanda gerilimi: "Dilini tut!"

Galatasaray'da futboldan sorumlu yönetici Levent Nazifoğlu'nun önceki gün yaptığı açıklamalar kulüpte büyük tepki çekti.

Galatasaray'da Cavanda gerilimi: "Dilini tut!"
Galatasaray'da Cavanda gerilimi: "Dilini tut!"
GİRİŞ 09.01.2017 09:25 GÜNCELLEME 09.01.2017 09:25
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Nazifoğlu'nun Teknik Direktör Jan Olde Riekerink'in Galatasaray'daki geleceğiyle ilgili net cevaplar vermemesi yanlış anlaşılmalara sebebiyet verirken, Cavanda konusunda yaptığı açıklama hem Başkan Dursun Özbek, hem de Hollandalı çalıştırıcıyı kızdırdı.

Galatasaraylı yöneticinin kullandığı "Cavanda'nın göstereceği performansı ben tahmin ediyordum. Hoca çok istemişti. Şaşırdığımı söyleyemem. Gönderilecekler arasında olabilirdi" ifadelerinin medyaya yansımasıyla, Başkan Dursun Özbek, Levent Nazifoğlu'na, "Dilinin kemiği yok. Hem hocayı hem de futbolcuyu ateşe atıyorsun. Bundan sonra dikkatli ol. Durup dururken kriz çıkacak" şeklinde uyarılarda bulundu.

Riekerink'ten sitem

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink de, Levent Nazifoğlu'nun açıklamalarını öğrenince bir hayli üzüldü. Hollandalı çalıştırıcı "Konuyu uzatmanın anlamı yok" görüşünde olsa da, kurmaylarıyla yaptığı sohbette "Burada önemli olan transferi kimin isteyip istemediğini açıklaması değil. Sorumluluğu bir başkasının üzerine atması" şeklinde sitemde bulunduğu öğrenildi.

Önceki gün Luis Cavanda'nın kötü performansını tahmin ettiğini söyleyen Levent Nazifoğlu Belçikalı futbolcunun imza töreninde ise, "Çok önemli bir futbolcuyla karşınızdayız. Burada yeniden doğuş yapacağına inanıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR 2
  • gardenaga 7 yıl önce Şikayet Et
    bu levent nazifolu geriyo oyunculari .hevesini kacirio alinsin gorevden sovmen
    Cevapla
  • osmanli cocugu 7 yıl önce Şikayet Et
    yav,kardesim bu futbolcu degil ,gonderin gitsin yaziktir verilen paraya
    Cevapla