Açıklandı! 'Ciddiyetsizdi, takımdan gönderilecek'

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu üyesi Levent Nazifoğlu, kulüpteki devre arası transfer gelişmeleri hakkında konuştu.

Açıklandı! 'Ciddiyetsizdi, takımdan gönderilecek'
Açıklandı! 'Ciddiyetsizdi, takımdan gönderilecek'
GİRİŞ 07.01.2017 14:41 GÜNCELLEME 07.01.2017 14:41

Antalya'da hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, muhabirler ile yaptığı sohbette Çin kulüpleri ile adı anılan Lukas Podolski'nin büyük ihtimalle takımdan ayrılacağını söyledi.

İşte Levent Nazifoğlu'nun açıklamaları:

"Podolski büyük ihtimalle aramızdan ayrılacak. İmza aşamasına kaldı. Biz oyuncumuzu satmak istemiyoruz ama onun gitmek gibi bir hali var. 

'CHEDJOU CİDDİYETSİZDİ'

Chedjou gönderilecek ve ağır para cezası var. Alacaklı bile olabiliriz. Afrika kupasına gitmediği halde gitti havası yarattı. Ciddiyetsizdi. Temizliyoruz. Faydaları yok ve zarar veriyorlar. 

'RIEKERINK SENE SONUNA KADAR KALACAK'

Bu seneyi hoca ile bitireceğiz. Bırakacak olsak şimdi bitirirdik. Şampiyonluk ve takımın aşama kaydetmesi gönderilmesi bir kriter olacak. 

MUSLERA'YA ÖZEL ELDİVEN

Sakatlarımız var. Ancak hepsi Konya maçına yetişiyorlar. Onun için bir handikapımız yok. Kalecilerin normal antrenmanlarını yapıyoruz. Cenk ve Muslera yetişecek. Konya maçında olacaklar. Muslera'ya özel eldiven yapıyorlar. İki parmağı içine alacak şekilde 4 parmaklı olacak.

KAYNAK: MİLLİYET