Riekerink: Utanç duyuyorum

Galatasaray teknik direktörü Jan Olde Riekerink, Tuzlaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Riekerink: Utanç duyuyorum
Riekerink: Utanç duyuyorum
GİRİŞ 28.12.2016 22:57 GÜNCELLEME 28.12.2016 23:19
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, 3-2 kaybedilen Tuzlaspor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Sonuçtan memnun olmadığını belirten Riekerink, "Aldığımız sonuçtan ve oyuncuların gösterdiği tavırdan utanç duyuyorum. Çok üzgünüm. Odaklandığım nokta kırmızı kart. Benim kabullenmediğim, özellikle uyarısını yaptık. Gördüğümüz kart Atiker Konyaspor maçı için olacaktı, cezalı uyarısı yaptık ama olmadı. Aldığımız sonuçtan ve oyundan utanç duyuyorum. Mutlaka bazı cezalar olacak ama bunları ilk oyuncularımla konuşacağım. Böyle maçtan sonra yorum yapmak kolay değil. Kabullenmek doğru değil. Sezona iyi başlayan bir Galatasaray vardı. Düşüş yaşadık sonra da ayağa kalktık. Ne olursa olsun sezonun son maçı böyle olmamalıydı." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 7
  • sbg 7 yıl önce Şikayet Et
    kupa eşittir zarar komple yedek takımla çıkın yasin vb gibilerin oynamaya ihtiyacı mı var AZİZ yıldırım zamnında dedıydı elenın kurtulun
    Cevapla
  • hacamat 7 yıl önce Şikayet Et
    bir alanya macina bakon birde bu maca Gs kupa dan elenmek icin oynuyor gideri gelirinden fazla kupanin buyuk takimlar bile kendi evlerinde bos stadlara oynuyor o yuzden ilgi gormuyor kupa
    Cevapla
  • ömür 7 yıl önce Şikayet Et
    gs li arkadaşlar fanatik'siniz.. emin olun biraz tartışsak holiganlıktan bahsederiz.. ilk önce aynaya bakmak gerek yani oynadığınız futbola.. beş para etmez bu fubol ile gardiola bile gelse bi yere varamazsınız..
    Cevapla
  • Boztepe52 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu yönetimlerle bir yere varilmaz
    Cevapla
  • remzi 7 yıl önce Şikayet Et
    bizde senin gibi bir hocamız olduğu için utanç duyuyoruz?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle