Riekerink'e şok tepki! 'Zemine dua etsin'

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda Osmanlıspor ile 2-2 berabere kalan Galatasaray'ın teknik direktörü Jan Olde Riekerink'e başkent ekibinden tepki geldi.

Riekerink'e şok tepki! 'Zemine dua etsin'
Riekerink'e şok tepki! 'Zemine dua etsin'
GİRİŞ 19.12.2016 15:16 GÜNCELLEME 19.12.2016 15:16
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Osmanlıspor Genel Menajeri Ender Yurtgüven, yaptığı açıklamada, Galatasaray teknik ekibinin maçtan önce saha zeminini incelediğini hatırlatarak, "Sayın Riekerink bu incelemeden ve maç ısınmasından sonra futbolcularına doğru krampon seçimi yaptıramıyor ve aksine Osmanlısporlu futbolcular doğru krampon seçimi yapabiliyorsa bu başarısızlığının öz eleştirisini bahanelere sığınmadan dürüstçe kendisi yapmalıdır." ifadelerini kullandı.

Süper Lig talimatlarında ve geleneklerinde maçın oynanacağı statta rakip takımın antrenman yapması gibi bir durumun söz konusu olmadığını da dile getiren Yurtgüven, şöyle konuştu:

"Kulübümüz futbolcuları da Osmanlı Stadı'nda maç öncesi herhangi bir antrenman yapmamışlardır. Öte yandan maçtan bir gün önce Galatasaray teknik ekibinin sahayı inceleme talebine kulübümüz yönetimi onay verdi. Ben de bizzat bu incelemeler sırasında Galatasaray teknik ekibine refakat ettim ve zeminle ilgili bilgileri de kendileri ile paylaştım."

"Zemin, Osmanlısporlu futbolcuları daha çok etkiledi"

Genel menajer Yurtgüven, tüm spor kamuoyunun ortak görüşünün, zeminin Osmanlısporlu futbolcuları daha çok etkilediği yönünde olduğunu savunarak, "Sayın Riekerink zeminden şikayet etmek yerine bu zemine şükretmelidir. Zira bu zemin kariyerinde ciddi bir yara almasını önlemiş ve kendisini de çok mutlu eden 1 puanı armağan etmiştir." diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • UltrAslan 7 yıl önce Şikayet Et
    Önce oynadiyin topunu bak
    Cevapla
  • Türko 7 yıl önce Şikayet Et
    bı cacık sandı kendı rinkerink salatası
    Cevapla
  • ilginç3 7 yıl önce Şikayet Et
    yani diyor ki osmanlı sporun galatasarayı yenememesinin asıl sebebi gene bendeniz
    Cevapla
  • zafer 7 yıl önce Şikayet Et
    osmanlıspor oyuncularını başkanlarıyla satsan bi bruma etmez adamların zemini yüzünden oyuncumuz sezonu kapadı kına yaksınlar
    Cevapla
  • Ertuğrul47 7 yıl önce Şikayet Et
    Juventus maçındaki ttarena zeminini ne çabuk unuttunuz? Bahanelerin arkasına sığınmayın siz ve riekerink efendi.
    Cevapla
  • Türko 7 yıl önce Şikayet Et
    1 puan kaptınız dua edin boş konuşmayın şuursuzlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle