De Jong: Polisler için oynadık

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı De Jong, Gaziantepspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

De Jong: Polisler için oynadık
De Jong: Polisler için oynadık
GİRİŞ 11.12.2016 22:40 GÜNCELLEME 11.12.2016 22:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray, Yasinn Öztekin'in attığı 3 golle sahadan 3-1 galip ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Sarı - kırmızılı ekipte bu maçta orta sahada görev yapan ve başarılı bir oyun sergileyen Hollandalı yıldız Nigel De Jong karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. De Jong, Bugün Gaziantepspor karşısında önemli bir üç puan aldık. Dün yaşanan terör saldırılarından sonra bugünkü galibiyet çok önemliydi. Futbol, sadece yabancılar ya da Türklerin yer aldığı değil herp beraber oynadığımız güzel bir spor. Biz bugün polisler için oynadık ve onlar için kazandık." dedi.

De Jong ayrıca; Ailemin hemen hemen tamamına yakını Hollanda'da yaşıyor. Benim için endişelendiler ama onlara herkesin iyi olduğunu söyledim. Herkes hayattan keyif almalı. Çünkü hayat gerçekten çok kısa. Başka ülkelerde de bu olaylar yaşanabilir o ülkelerin de başına bu olaylar gelebilir. Korkmalarının anlamsız olduğunu söyledi. Terörün de zaten en büyük amacı insanları korkutmak. Bugün ki karşılaşma bir maçtan çok daha fazlasıydı. Ama takım ve taraftar olarak hep beraber kenetlenerek önemli bir galibiyet aldık"

YORUMLAR 1
  • Erzurumlu 7 yıl önce Şikayet Et
    De jong polisler için oynadık diyorsun.. Polis ne yapsın senin oynamanı takım olarak pamuk eller cebe.. Boş, beleş laflar bunlar... Kampanya başlatın futbolcular olarak. Yatarak para alıyorsunuz.. Sakın yanlışda anlaşılmasın Galatasaraylıyım kendi takımımdan yola çıkıyorum.
    Cevapla