G.Saray'a büyük şok! Öyle bir isim dava açtı ki...

Galatasaray'ın sembol ismi, 208 bin liralık alacağı için takip başlattı, Galatasaray'a tebligat yapıldı.

G.Saray'a büyük şok! Öyle bir isim dava açtı ki...
G.Saray'a büyük şok! Öyle bir isim dava açtı ki...
GİRİŞ 08.12.2016 09:45 GÜNCELLEME 08.12.2016 09:46
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray’ın sembol isimlerinden biri olan Tugay Kerimoğlu, beklenmedik bir davranış ortaya koydu. Sarı-kırmızılıların eski futbolcusu ve antrenörü, kulüpten alacağı olan 208 bin lira için icra takibi başlattı.

Galatasaray’da dün Florya Metin Oktay Tesisleri’ne herkesi şaşırtan bir tebligat geldi. Adliyeden gönderilen zarfta, Tugay Kerimoğlu’nun alacağına yönelik gönderdiği icra tebligatı bulunuyordu.

2013-2014 sezonunda Roberto Mancini’nin yardımcısı olarak görev yaptığı dönemden kalan borcun ödenmesini isteyen Kerimoğlu, bu borcun 7 gün içerisinde ödenmesi gerektiğini bildirdi.

Tugay’ın bu davranaşına anlam veremeyen Galatasaray Kulübü ise bu durumu hukukçularına bıraktı. Durumu inceleyecek olan sarı-kırmızılılar, ya bu parayı ödeyecek ya da itirazda bulunacak.

Galatasaray’da önümüzdeki yıllarda teknik direktör olmasına kesin gözüyle bakılan Tugay Kerimoğlu’nun neden böyle bir yola başvurduğu ise kafa karıştırdı.

Sarı-kırmızılılar, genç teknik adamın, bu hareketiyle, kulüpteki ilerdeki antrenörlük kariyerini yok ettiğini dile getirdiler.

Futbola Galatasaray altyapısında başlayan, 12 sene profesyonel olarak sarı-kırmızılı formayı giyen Tugay Kerimoğlu, Glasgow Rangers ve son olarak Blackburn Rovers formaları giymişti.

Manchester City A2 takımında hocalık yaptıktan sonra, 2010-2012 döneminde Hagi’nin yardımcısı olarak Galatasaray’a dönen Kerimoğlu, 2013-2014’te yine Mancini’nin yardımcısı olarak sarı-kırmızılı kulüpte hizmet etmişti.

46 yaşındaki Kerimoğlu son olarak Şanlıurfa’da hocalık yapmıştı.

YORUMLAR 6
  • Erhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray Kulübü borca itiraz ederse iş İcra Hukuk Mahkemesine gidecektir. Burada birde Galatasaray Kulübünün sırtına %20 borcu inkar tazminatı yükü binecektir. En akılcı olanı ise borcu ödemektir. Adam zaten yıllarca beklemiş adamın alacağını ödemek için kulüp daha neyi ne kadar bekleyecek?
    Cevapla
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Parasını ödememek değilde parasını istemek mi ayıp? Ne zaman objektif değerlendireceğiz?
    Cevapla
  • dogrusu 7 yıl önce Şikayet Et
    kaç sene oldu 2 kuruşunun peşinde koşturuyorsunuz adamı.
    Cevapla
  • M kilinc 7 yıl önce Şikayet Et
    Kim haksizsin diyebilirki milyon dolarlarin savruldugu bir sektorde iki sene geriye donuk alacagini tahsil etmek niye sok etkisi yaratsinki asil iki yildir alacagini vermiyen yonetim yonetimidir ADELET HERKES ICINDIR
    Cevapla
  • ilker 7 yıl önce Şikayet Et
    iste bu yuzden profesyonel olamiyoruz.adam calismis hak etmis senelerdirde parasini alamamis.simdi parasini istemek sucmu.vermiyorsa icraya verecek tabi ki.kusura bakmayin ama adam hakli. adama kizacaginiza bu kadar yil beklemis bir teşekkür edin bence.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle