Riekerink: Onun performansından çok mutluyum

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor'u 3-1 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Riekerink: Onun performansından çok mutluyum
Riekerink: Onun performansından çok mutluyum
GİRİŞ 25.11.2016 23:09 GÜNCELLEME 25.11.2016 23:09
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Jan Olde Riekerink, bugün tüm takımın kalbiyle oynadığını dile getirirken, ''Takımımla gurur duyduğumu söyleyebilirim. Son maçlarda olumsuz sonuçlar vardı ve reaksiyon göstermemiz gerekiyordu. Bugün herkes kalbini ortaya koydu. Son aldığımız mağlubiyetten dolayı üzgündük ve bunu telafi etmemiz gerekiyordu. Bunu da yaptık'' ifadelerini kullandı.

"Sneijder bugün çok iyi bir performans gösterdi"

Hollandalı teknik adam, uzun bir aradan sonra gol atan Sneijder hakkında da konuşurken, ''Özellikle negatif bir senaryo olursa da reaksiyon göstermemiz gerektiğini soyunma odasında da konuşmuştuk. 1-0 geriye düşünce de bu reaksiyonu gördüm. Tabii ki zor bir hafta geçirdik. Mental olarak yardımcılarımla takımı hazırladık. Bugün söz takımdaydı, onlar da üzerlerine düşeni yaptı. Sneijder bugün çok iyi bir performans gösterdi. Bugün Wesley'i daha önde tutarak ofansif olarak daha etkili olduk. Bugün de onun performansından çok mutluyum'' dedi.

YORUMLAR 2
  • koray 7 yıl önce Şikayet Et
    snajder hamzaoglu una karsi oynadi unutmayin fb macinda neden böyle oynamadi
    Cevapla
  • Abdullah 7 yıl önce Şikayet Et
    sneijder al verden başka ne yapıyor ki
    Cevapla