Acı itiraf: Başakşehir bizden daha hazır bir takım

Galatasaray yöneticisi Levent Nazifoğlu, 2-1 kaybedilen Başakşehir karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu.

Acı itiraf: Başakşehir bizden daha hazır bir takım
Acı itiraf: Başakşehir bizden daha hazır bir takım
GİRİŞ 04.11.2016 23:06 GÜNCELLEME 04.11.2016 23:06
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Maçın değerlendirmesini yapan Nazifoğlu: "Maçın hakkı beraberlikti ama yaptığımız bir hatadan dolayı maçı kazanamadık. Hafta içi çalışmalarımızı yaptık ama yine de önleyemedik. Tribünler boş kaldı. Yağmurlu bir gündü ve Cuma günüydü. Bu tarz günlerde boş kalması normal.  Sezon başından beri etkili ataklar yapamamanın çaresini arıyoruz. Bunun için ekstra çalışma yapıyoruz. Sezona iyi başlayan birçok oyuncumuzda form düşüklüğü var. Milli maç arasının bize iyi geleceğini düşünüyorum. Kadroyu sonuçta hoca yapıyor ve hocaya saygı duymamız gerekiyor. Demek ki Serdar'ın eksikleri var ve hoca bu yüzden oynatmıyor. Benim de kendi görüşlerim var ama bu teknik kadroya saygısızlık olur. Herhangi bir ödeme sıkıntımız yok. Bu maçı hakemden dolayı kaybettiğimizi söyleyemem. Hakemin mutlaka hoşumuza gitmeyen davranışları olmuştur ama bu maçın sonucunda hakemin etkisi var diyemeyiz. Başakşehir bizden daha organize ve daha hazır bir takım. Koşu mesafesi olarak da bizden daha hızlılar. Ben onların bizden daha hazır bir takım olduğunu düşünüyorum." dedi.

"Başakşehir şampiyonluğun en büyük adaylarından biri"

Şampiyonluk şansını değerlendiren Nazifoğlu: "Başakşehir şampiyonluğun en büyük adaylarından biri. Kadro derinlikleri ilerisi için onları etkileyebilir. Onların hocası ve yöneticisinin düşünmesi ve karar vermesi gerekir

"2 iç saha maçını kaybetmemiz hoş olmadı"

Bu sistemde Galatasaray'ın şampiyonluk şansı yok diyemeyiz. Ancak 2 iç saha maçını kaybetmemiz hoş olmadı. Şampiyonluk şansımız sürüyor." diye konuştu.

YORUMLAR 1
  • gardenaga 7 yıl önce Şikayet Et
    bu adam konustukca kibirlendikce gs kaybediyo sen bi sus isine bak konusma
    Cevapla