Sürpriz takas teklifi! 'Umut Bulut-Cavanda'

Sağ bek konusunda arayışta olan G.Saray yönetimi, durumu belirsizliğini koruyan Cavanda için Trabzonspor’a eski oyuncusu Umut’u önerecek.

Sürpriz takas teklifi! 'Umut Bulut-Cavanda'
Sürpriz takas teklifi! 'Umut Bulut-Cavanda'
GİRİŞ 07.08.2016 11:34 GÜNCELLEME 07.08.2016 11:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Savunmaya Serdar Aziz, forvete Eren Derdiyok’u transfer eden, orta sahadaki boşluğu da Lucas Leiva’yla doldurmak isteyen Galatasaray’da sağ bek sıkıntısına da çözüm aranıyor. Martin Linnes’in yetersizliği, inişli çıkışlı grafik sergileyen Sabri Sarıoğlu’nun da taraftarlarla bir türlü yıldızı barışmaması yönetimi yeni arayışlara itti. 

BİR TAŞLA İKİ KUŞ

Bir taşla iki kuş vurmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, hem kadro dışı bırakılan eldeki oyunculardan kurtulacak hem de sağ bekteki açığı dolduracak bir formül buldu. Trabzonspor’da durumu belirsizliğini koruyan Cavanda’yı kadroya katmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, Bordo-Mavililer’e eski futbolcuları Umut Bulut’u takas olarak önermeyi düşünüyor. Trabzon’dan gelecek yanıta göre Umut’un yerine Olcan Adın’ın da takasta kullanılabileceği öğrenildi. Eğer Bordo-Mavililer bu teklife sıcak bakarsa, yönetim hem gözden çıkardığı bir oyuncudan kurtulacak hem de sağ bekini güçlendirmiş olacak.

YORUMLAR 1
  • osman alagöz 7 yıl önce Şikayet Et
    umut bulut' u almak trabzonspora en büyük ihanettir bizim başkanımızın böyle bir yanlışı yapacağına inanmıyorum
    Cevapla