Fatih Terim Galatasaray ile anlaştı mı? - Fatih Terim Galatasaray'a dönüyor mu?

Son dönemde adı Galatasaray ile sık sıkı anılan, Avrupa Futbol Şampiyonası'na son anda gidemeyen Türkiye A Milli Futbol direktörü Fatih Terim Galatasaray ile anlaştı mı? Tecrübeli çalıştırıcı Fatih Terim Galatasaray'a dönüyor mu?. Galatasaray Kulübü Kongre Üyesi Ali Fatinoğlu kesin bir ifade kullanarak kulubün eski teknik direktörü Fatih Terim ile Dursun Özbek'in anlaştıklarını söyledi. İşte Fatih Terim Galatasaray ile anlaştı mı? sorusuna istinaden tüm gelişmeler haber7.com'da..

Fatih Terim Galatasaray ile anlaştı mı? - Fatih Terim Galatasaray'a dönüyor mu?
Fatih Terim Galatasaray ile anlaştı mı? - Fatih Terim Galatasaray'a dönüyor mu?
GİRİŞ 23.06.2016 16:55 GÜNCELLEME 23.06.2016 17:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Son dönemde adı Galatasaray ile sık sıkı anılan, Avrupa Futbol Şampiyonası'na son anda gidemeyen Türkiye A Milli Futbol direktörü Fatih Terim Galatasaray ile anlaştı mı? Tecrübeli çalıştırıcı Fatih Terim Galatasaray'a dönüyor mu?. Galatasaray Kulübü Kongre Üyesi Ali Fatinoğlu kesin bir ifade kullanarak kulubün eski teknik direktörü Fatih Terim ile Dursun Özbek'in anlaştıklarını söyledi. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim konusunda önemli bilgiler veren Fatinoğlu, Fatih Terim'in kesin olarak Galatasaray'da görev yapacağını söyledi.İşte Fatih Terim Galatasaray ile anlaştı mı? sorusuna istinaden tüm gelişmeleri haber7.com'da bulabilirsiniz..

Milli takımda sıkıntılı bir dönem geçiren Terim'i Başkan Dursun Özbek'in bir kez daha aradığını ve Galatasaray'a davet ettiğini ifade eden Ali Fatinoğlu kesin bir ifade kullanarak Fatih Terim ile Dursun Özbek'in anlaştıklarını ve Terim'in yeni sezonda bir kez daha Galatasaray'a geleceğini söyledi.

GALATASARAY TRANSFERDE HIZLANDI

Türk Telekom Arena'da düzenlenen törende Serdar Aziz kendisini 4 yıllığına sarı kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Törende ilk olarak söz alan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Yeni bir sezona hazırlandıklarını belirterek, "Geçtiğimiz dönemde performansımızı etkileyen eksiklerimizin çerçevesinde, teknik heyetimizin de raporu doğrultusunda, yeni sezona Galatasaray'ı daha güçlü hale getirebilmek için transferlerimize başladık. İlk transferimiz Serdar Aziz. Uzun zamandır yakından takip ettiğimiz bir futbolcu. Kendisinin çok verimli olacağını düşünüyorum. Galatasaray ailesine hoşgeldin diyorum' dedi.



Dursun Özbek'in ardından söz alan Serdar Aziz ise şöyle konuştu:

"Ben hedefleri büyük olan bir futbolcuyum. Elimden gelen en iyi mücadeleyi Galatasaray kulübü için vereceğim. İnşallah bundan sonra hep birlikte büyük hedeflere şampiyonluklara koşacağız. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Transferimle yakından ilgilendi."

Neden Galatasaray'ı seçtin? sorusuna yıldız futbolcu şu cevabı verdi:

'Tabi ki Galatasaray'ın uzun süredir benimle ilgilenmesi büyük bir etken. Bir çok takımdan teklif aldım. Hangi takımlar olduğunun bir önemi yok. Önemli olan benim nerede olduğum. Burada olmaktan dolayı ben ve ailem çok mutluyuz. Burada olduğum için çok gururluyum. Şu an Galatasaray'da olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Daha önce de transfer teklifi almıştım ama o zaman gençtim şimdi daha sorumluluk sahibiyiz. Bursaspor kaptanı olarak geldim. Daha önce gelseydim pişmanlık hissederdim. Şimdi daha hazır durumdayım.'

Serdar Aziz, Galatasaray'a transferi sırasında Fatih Terim ile görüştünüz mü?sorusuna, 'Fatih Terim ile herhangi bir görüşmem olmadı Galatasaray'a gelmek için. Burada olmak çok güzel bir duygu onun haricinde Galatasaray'a Galatasaray olduğu için geldim. Hangi kulübün olduğu beni çok ilgilendirmiyor burada olmak ve Galatasaray forması giymek için çok sabırsızlanıyorum. Transferin arkasında çok güçlü duruldu ve bu en büyük etkenlerden birisi ve başkanımıza çok teşekkür ediyorum.' diyerek sözlerini sonlandırdı.

YORUMLAR 2
  • Metin 7 yıl önce Şikayet Et
    Banada acıyın arkadaş. Bu adamı üç ayda bir görüyordum şimdi nasıl her hafta görürüm TV'de. Bir daha düşünün. Kıymayın bana
    Cevapla
  • simsek 7 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terimin ne kadar karaktersiz oldugu ortaya cikti
    Cevapla