Obradovic'e tüküren zanlı yakalandı! İlk ifadesi

Fenerbahçe Başantrenörü Obradovic'e tükürdüğü tespit edilen zanlı yakalandı.

Obradovic'e tüküren zanlı yakalandı! İlk ifadesi
Obradovic'e tüküren zanlı yakalandı! İlk ifadesi
GİRİŞ 31.05.2016 19:15 GÜNCELLEME 31.05.2016 22:39
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Galatasaray ile Fenerbahçe takımları arasında oynanan Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off yarı final üçüncü maçında Fenerbahçe Başantrenörü Obradovic'e tükürdüğü tespit edilen zanlı yakalandı.

Alınan bilgiye göre, 31 yaşındaki O.B. Bayrampaşa'daki evinde gözaltına alındı. Zanlının, kamera görüntüleri izlenerek tespit edildiği öğrenildi.

Üsküdar'da bulunan Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü'ne götürülen O.B.'nin, ilk sorgusunda, "Amacım antrenöre tükürmek değildi. Ona geldiği için çok üzüldüm. Maçtan sonra yanına gidip özür dileyecektim. Ama ulaşamadım" dediği belirtildi.

SERBEST BIRAKILDI!

Obradovic'e tükürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan 31 yaşındaki Oğuz B., Emniyet'teki ifadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

YORUMLAR 53
  • Deli Dumrul 7 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl oluyor anlamıyorum, bir daha ki sefere daha kötü bir şey yapması için mi serbest bırakmışlar. Böylelerine ibretlik ceza vereceksin ki bir daha olmasın.
    Cevapla
  • SERDAR 7 yıl önce Şikayet Et
    yeter artık bir hakime,bir savcıya tüküren salınmıyorda biz bu ülkenin 2.sınıf,3.sınıf vatandaşımıyız ADALET ADALET AMA MALESEF ARADA BULASIN BU ÜLKEDE
    Cevapla
  • 007 7 yıl önce Şikayet Et
    neden salınıyor böyle ahlaksız insanlar? nedemek amacım ona tükürmek değildi? peki neydi amacın? sen evindede sağa sola tükürürmüsün? terbiyesiz ahlaksız.
    Cevapla
  • Adnan 7 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi maç izlemeyi, izlerken zevk almayı bir türlü öğrenemedik. yazık..
    Cevapla
  • abbas 7 yıl önce Şikayet Et
    salatasaray yalanmı solemiş yani muh hah hahahhaah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle