Piero tartışılan pozisyona noktayı koydu

Derbinin en çok tartışılan pozisyonu Podolskinin ofsayt gerekçesiyle sayılmayan golüydü. Peki piero bu pozisyona ne dedi?

Piero tartışılan pozisyona noktayı koydu
Piero tartışılan pozisyona noktayı koydu
GİRİŞ 14.04.2016 11:23 GÜNCELLEME 14.04.2016 11:23
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Türk Telekom Arena'da nefeslerin tutularak izlendiği derbide birçok kritik pozisyon vardı. Bu pozisyonlardan en çok tartışılanı ise ilk yarıda Lukas Pololski'nin kahramanı olduğu andı.

Galatasaray'ın Alman yıldızının Fenerbahçe ağlarına gönderdiği ancak ofsayt gerekçesiyle sayılmayan golünde birçok otorite "ofsayt yok" yorumunda bulundu. Ancak en çok merak edilen şey yayıncı kuruluş Lig TV'nin pierosunun pozisyon için yapacağı tespitti.



Yayıncı kuruluşun moderatörü, usta gazeteci Şansal Büyüka hakem kararlarına geçilmeden merak edilen soruyu yanıtladı. Büyüka, derbi biter bitmez başlayan Maraton programında, "Podolski'nin pozisyonunu pieroya ölçtürdük. 15 cm ofsayt" var, diyerek tüm soru işaretlerini ortadan kaldırdı.

YORUMLAR 34
  • Kim bu adam 8 yıl önce Şikayet Et
    Sansal denilen şahıs bu ulkede futbolun kotuye gitmesinin sebeplerinin basinda gelir. Ayrica bu adam gelmeden once futbol bile kaliteliydi. Yalan demeçleri v.b. yatacak yeri bile yok bu adamin
    Cevapla
  • Ahmet Kayahan 8 yıl önce Şikayet Et
    Pieronun açısı yamuk ben gozle bile goruyorum bu kadar sahtekarlik olmaz pes yani dogru durust tarafsiz bir kurumda bu aletten yokmudur? Hem piero filan degilde bir sistemin mac esnasinda calistirilmasi bu tip nedemsr hep fenere yarayan hakem hata(!)larinin tespiti lazim
    Cevapla
  • mehmet özcan 8 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar video açısı yanlış birde ayaklara bakın ayaklara. programı yapanların üçü de fenerli... bırakın videoyu yukarıda bulunan resimde ayaklara bakın ofayt mı anlarsınız?
    Cevapla
  • mehmet özcan 8 yıl önce Şikayet Et
    soru işaretini kaldırmış. adamlar futbol cahili podolskinin eli ve kolunu baz alıyorlar. AYAKLARA bakın. lig tv kime hizmet ediyor belli oluyor !!!
    Cevapla
  • GÜLDÜRMEYİN 8 yıl önce Şikayet Et
    PİERRO NEYMİŞ NE KADAR DOĞRU ÇOK MERAK EDİYORUM GEÇEN HAFTA 3 cm OLAN ŞEY BU HAFTA 15 CM :) GECEN HAFTA KONYA MAÇINDAKİNDE DE OFSAYT YOKTU BUNDA DA SAÇMALIYOR PEREYRA GİBİ KONUŞUYO PİERRO :D
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle