Galatasaray'a derbi öncesi büyük müjde!

Son milli aradan bu yana sakatlıklarla başı dertte olan Galatasaray’a müjdeli haber.

Galatasaray'a derbi öncesi büyük müjde!
Galatasaray'a derbi öncesi büyük müjde!
GİRİŞ 12.04.2016 11:00 GÜNCELLEME 12.04.2016 12:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Milli maçlarda birçok sakat veren Sarı-Kırmızılılar, bir süredir kadro kurmakta zorlanıyordu. Ligde üst üste puan kaybedilen Eskişehir ve Rize maçlarında takım tanınmaz haldeydi. Kara kara düşünen teknik patron Riekerink’e, yarınki Fenerbahçe derbisi öncesi iyi haber 3 as futbolcudan geldi.

Wesley Sneijder, Selçuk İnan ve Hakan Balta’nın taktik idmanında takımla birlikte yer aldıkları ve dev mücadelede forma giyecekleri kaydedildi. Sneijder’in sakatlığına karşın oyun planını Hollandalı yıldız üzerine kuran 47 yaşındaki teknik adam, Selçuk ve Hakan’ın da dönüşüyle tam anlamıyla rahat bir nefes aldı. Sakatlığı bulunan bir başka futbolcu Chedjou’nun ise derbiye yetişmesi mümkün görünmüyor. Riekerink, Kamerunlu’nun yerine ön liberoda Donk’u kullanmayı planlıyor.

Hücum taktiği hazır

Chedjou’nun yanı sıra derbide forma giyemeyecek diğer oyuncular; sakatlıkları süren Sabri, Sinan Gümüş, Hamit Altıntop ve kart cezalısı Carole. Riekerink derbi planını işte bu kadro düzeni üzerine yeniden güncelledi. Galatasaray’ın hücum hattında; ileri uçta Podolski’nin, arkasında Yasin, Sneijder, Linnes, orta alanda da Donk ve Selçuk ikilisi şeklinde bir diziliş olması bekleniyor.    

YORUMLAR 1
  • has fb li 8 yıl önce Şikayet Et
    3 ü hazır olsa kaç yazar fb onları çiğ çiğ yiyecek görün bakın
    Cevapla