G.Saray istediği derbi tarihini açıkladı!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TRT Spor'da Ersin Düzen'in konuğu olarak merak edilen konular hakkında açıklamalarda bulundu.

G.Saray istediği derbi tarihini açıkladı!
G.Saray istediği derbi tarihini açıkladı!
GİRİŞ 26.03.2016 21:13 GÜNCELLEME 26.03.2016 22:15
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İlk olarak terör konusuna değinen Galatasaray Başkanı şunları söyledi: "Başta Umut Bulut'un babası olmak üzere tüm vefat edenlere başsağlığı diliyorum. Bütün canlara çok üzüldük. Hepimiz Umut Bulut'un babası için Kayseri'ye gittik. Fenerbahçe başta olmak üzere birçok kulüpten destek geldi." 

"Bir taraftarımız derbi dönüşü hayatını kaybetti"

Özbek, Fenerbahçe ile oynayacakları maçın ertelenmesi hakkında, "Derbinin önce seyircisiz oynanacağı bize iletildi. 5 bin kişi içeri alınmıştı o arada. Sonra ihbarın seviyesi arttı. Teröre odak olma noktasından çıkmak istedik. Fenerbahçe de aynı görüşü dile getirdi. Kimsenin kılına zarar gelmemesi için erteleme talep ettik." dedi ve ekledi: "Bir taraftarımız derbi dönüşü hayatını kaybetti. Belki maç oynansa bu olmayacaktı."

"Derbi 28 Nisan'da oynansın"

Özbek, "Derbi mücadelesi ne zaman oynanacak?" sorusuna ise, "Pazartesi günü bir toplantı gerçekleştireceğiz ve derbi gününe karar verilecek. Derbi öncesi Fenerbahçe çok zorlu bir maçtan sonra derbiye gelmişti. Yine aynı şartların oluşmasını isteyeceğiz. Mesela Trabzonspor deplasmanı dönüşü. Bu tarih bizim olmazsa olmazımız. Bu yüzden maçı 28 Nisan'da oynamak istiyoruz. Ayrıca derbi maçına bilet alanlar için tüm avantajları sağlayacağız. Hem para iadesi hem de aynı biletle girmek gibi..."

"Aziz Yıldırım hakkında yorum yapmak istemiyorum"

Hakan Balta ve Sneijder'in Milli maçlardaki sakatlıklarına da değinen Özbek, "Hakan Balta'nın dönüşü 1-2 haftayı bulabilir. Sneijder'ın da birkaç hafta sürecek tedavisi." dedi. 

Özbek, Aziz Yıldırım ile ilgili soruya ise; "Aziz Yıldırım'ın derbi günüyle ilgili videosunu gördüm. Tam net değil görüntüler. Yorum yapmak istemiyorum." dedi.

YORUMLAR 7
  • Ramo 8 yıl önce Şikayet Et
    Ada'm. Haklı. Zaten. Fener'e. Kolaylık. Yapıyolar
    Cevapla
  • Yazik 8 yıl önce Şikayet Et
    Koltuk sevdasi
    Cevapla
  • pes doğrusu 8 yıl önce Şikayet Et
    Gs nin düştüğü duruma bak adam alenen çok yorgun olsunlar yoksa yenmemiz mümkün değil diyor yaaa.... ha ha ha...
    Cevapla
  • emrah 8 yıl önce Şikayet Et
    hayirdir sampıyonmu olacaksiniz bjk yatarsiniz kesin
    Cevapla
  • Hazar23 8 yıl önce Şikayet Et
    Kendini çok mu uyanik sanıyorsun sen... Sizin derdiniz yenmek ya da yenilmemek değil derdiniz yeter ki şampiyon olmasın fener...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle