Galatasaray'dan alacağı ücret şaşırttı!
Galatasaray Futbol Akademisi’nin başına geçmek adına imza atan Riekerink, teknik direktörlük görevi için ekstra bir ücret talep etmedi.

Sezon sonuna kadar Galatasaray Teknik Direktörü olarak görev yapacak olan Jan Olde Riekerink bu görev için toplam 51 bin Euro para alacak. Tecrübeli teknik adam Galatasaray teknik patronluğunu ilk anlaştığı ücret olan aylık 17 bin Euro karşılığında yapacak.
Riekerink'in yardımcılığını yapan Orhan Atik'in maaşı ise ayda 12 bin TL. Kaleci antrenörü Claudio Taffarel'in maaşı ise Riekerink'in kazanacağı ücretle aynı.
Galatasaray, Riekerink ve diğer antrenörlerin bu yaklaşımına bir jestle karşılık verecek. Sarı kırmızılılar, ligde kalan 9 haftada ve kupada sarı kırmızılıların galip geldiği maçlarda futbolcuların hak ettiği prim sistemine Riekerink ve yardımcılarını da dahil edecek. Teknik heyete futbolcu başına dağıtılacak primin yarısı verilecek.
-
adilane 9 yıl önce Şikayet Etyaaaaa yazık. nasıl geçinecek o parayla :(Beğen Toplam 2 beğeni