G.Saray'da taraftarı heyecanlandıran hamle

Mustafa Denizli ile yollarını resmen ayıran Galatasaray'da, listenin başında ise taraftarı havaya sokacak 2 isim yer alıyor.

G.Saray'da taraftarı heyecanlandıran hamle
G.Saray'da taraftarı heyecanlandıran hamle
GİRİŞ 01.03.2016 22:43 GÜNCELLEME 02.03.2016 11:21
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Galatasaray Kulübü, teknik direktör Mustafa Denizli ile yol ayrılığını resmileştirdikten sonra yoğun bir mesaiye başladı. Türk Telekom Arena'da yapılan yönetim kurulu toplantısında Denizli'nin istifasını kabul eden Sarı-Kırmızılılar, yeni hoca isimleri de genel hatlarıyla belirledi.

SENARYOLAR KONUŞULUYOR

Camia içerisinden yerli-yabancı birçok teknik adam ismi gündeme gelirken, kriz dönemini geçebilmek için çeşitli senaryolar geliştirildi.

Bu senaryolar arasında Galatasaray taraftarının nabzını yükseltecek bir alternatif de mevcut. O planın başrollerinde tribünlerin çok sevdiği iki isim Greame Souness ve Harry Kewel yer alıyor.

SOUNESS SONRASINDA KEWELL

Yönetimin masaya koyduğu alternatiflerden biri olan plana göre Ulubatlı lakaplı İskoç teknik adam Greame Souness ile Avustralyalı Harry Kewel'ın sezon sonuna kadar göreve getirilmesi planlanıyor.

Planın ikinci aşamasında ise Harry Kewel'ın önümüzdeki sezondan itibaren teknik direktör olarak görevine devam etmesi seçeneği var.

Başkan Dursun Özbek ve ekibinin birkaç gün boyunca tüm alternatifleri gözden geçirip, sezon sonuna kadar bir planlama yapması, sonrasında ise gelecek sezonla ilgili kararlar alması bekleniyor. 

KADIKÖY'DE BAYRAK DİKMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere Greame Souness, 1995-1996 sezonunda Galatasaray'ın başında görev yapmış ve Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki hareketiyle Türk futbol tarihine geçmişti. İskoç teknik adam, Türkiye Kupası Finali'nin rövanşında Fenerbahçe'yi eledikten sonra Galatasaray bayrağını santra noktasına dikmişti.

Souness'ın bu hareketi sonrası Galatasaray taraftarı İskoç teknik adama, İstanbul'un fethi sırasında Osmanlı sancağını surlara diken Ulubatlı Hasan'dan esinlenerek 'Ulubatlı Souness' lakabını takmıştı.

Harry Kewell ise 2008-2011 arasında Galatasaray forması giymiş, saha içerisindeki özverisi nedeniyle Sarı-Kırmızılı tribünlerin çok sevdiği isimlerden biri haline gelmişti. 

KEWELL: GALATASARAY'DAN TEKLİF GELİRSE

Şu günlerde İngiltere Premier Lig ekibi Watford'un U21 takımını çalıştıran Galatasaray'ın efsane ismi Harry Kewell, Socrates Dergisi'nin Mart 2016 sayısına şu açıklamayı yapmıştı:

''Mustafa Denizli göreve geldiğinde yardımcısı olacağıma dair haberler çıkmıştı ama bana teklif gelmedi. Gelse muhteşem olabilirdi, yapmayı çok isterdim ama belki de henüz hazır değilimdir. İyi şeyler, beklemeyi bilenlerin karşısına çıkar. Galatasaray, çok sevdiğim bir kulüp. Yeniden bir parçası olmayı çok isterim. Olmaması için bir neden göremiyorum.''

YORUMLAR 12
  • Ahmet TUNA 8 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray'a verebileceği hiç bir becerisi kalmamıştır. kendisinin teknik adama ihtiyacı vardır. kulüp çok doğru bir karar vermiştir.
    Cevapla
  • gslı 8 yıl önce Şikayet Et
    pekde sevindirci haber değil üzücü bir haber daha kötü bir durum haberi
    Cevapla
  • fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    Denizli tercihinde olduğu gibi,yine büyük bir hataya saplanmışlar.Bu hareketleri ile gosterdiler ki bence yönetimin değişmesi lazım
    Cevapla
  • aslanbey 8 yıl önce Şikayet Et
    başka kimse yok mu ?
    Cevapla
  • Abdullah Kadiroglu 8 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi adami, Hamzaoglunu böyle gönderirseniz daha basiniza cok seyler gelir beyler...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle