Salih Dursun ilk kez böyle konuştu!

Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart göstererek dünya futbol tarihine geçen Salih Dursun yaşananları detaylı bir şekilde anlattı.

Salih Dursun ilk kez böyle konuştu!
Salih Dursun ilk kez böyle konuştu!
GİRİŞ 23.02.2016 11:04 GÜNCELLEME 23.02.2016 11:40
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Galatasaray-Trabzonspor maçında hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart göstererek dünya futbol tarihine geçen Salih Dursun, olay sonrası detaylı açıklamalar yaptı. "Kahraman olmak gibi bir derdim yok, zaten yeteri kadar tanınıyorum" diyen genç futbolcu, "Ne ceza gelir bilmiyorum. Savunma yapmaya gerek yok, her şey kamuoyunun önünde oldu" dedi.

Salih Dursun'un yaptığı açıklamalar şöyle:

"TANIDIKLARIM BİLE SORDU"

“Bu sezon zaten hakem hataları konusunda çok canımız yandı. Sezon başından bu yana olanları sanırım herkes hatırlıyordur. Hatanın oynadığımız oyunun bir parçası olduğunu bilen insanlarız elbette ama bazen sınırlar zorlanıyor gerçekten de. Tanıdıklarım bile bana, ‘Böyle bir eylemi düşünmüş müydün?’ diye sordu. Mümkün değil. Türkiye’de ne zaman böyle bir maç oynandı ve böyle hatalar oldu ki ben böyle bir eylemi planlayayım! Spontane oldu, içimden geleni yaptım, sonuçlarını o an hiç düşünmedim...”

"KEŞKE YAŞANMASAYDI"

“Kahraman olarak lanse edilmek, istediğim bir yaklaşım değil. Ben daha genç ve sportif olarak da ciddi beklentileri olan bir futbolcuyum. Hepsini bir kenara bırakın bu zamana kadar Galatasaray’da ve şimdi de Trabzonspor gibi bir başka büyük takımda oynuyorum. Yeteri kadar tanındığımı, formasını giydiğim takımların taraftarları için kahramanlarından biri olduğumu düşünüyorum. Keşke hiç böyle bir hakem faciası yaşanmasaydı ve ben de böyle bir hareket yapmak zorunda kalmasaydım...”

"BEN DE ŞAŞIRDIM, SAVUNMA YAPMAYA GEREK YOK"

“Maçın ardından sosyal medyadaki yankılar beni de şaşırttı. Bu kadar büyüyeceğini insan o anda hayal edemiyor. Hatta atıldığım ve takımımı yalnız bırakacağım için üzüldüm bile. Sonrasında ise biraz daha farklı bakıyorsunuz. Başkanımız ve yöneticilerimiz de beni maçın ardından sakin olmaya davet etti. Zaten başkanımız ve hocamız çok haklı olduğumuz anda bile gösterdikleri duruşla Trabzon camiasını onurlandırdı. Ne ceza geleceğini bilmiyorum. Savunma yapmaya da çok fazla gerek duymuyorum. Çünkü her şey kamuoyunun önünde oldu.”

"BAKTIM RAKİP FAZLA, HAKEMİ ATTIM!"

Maçın ardından son derece gergin olan Trabzonsporlu futbolcuların tansiyonu, yönetimden ve teknik heyetten gelen pozitif destekle biraz olsun normale döndü. Salih Dursun, kırmızı kart anını sosyal medyada defalarca izleyen ve kendisine de izleten arkadaşlarına, “Baktım rakip çok fazla, hakemi attım” diyerek skandallarla dolu geceye espriyle yaklaşmayı da ihmal etmedi.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 10
  • amasyali 8 yıl önce Şikayet Et
    hakem de adam gibi mac yönetsin bu sene en cok trabzonspor magdur oldu dördüncü haftatan sonra. Eger galatasaray bu maci yenilse idi Uefa ya katilmasi biraz zor olacakti onun icinde hakem sahneye cikti ve trabzonsporu katletti
    Cevapla
  • memet 8 yıl önce Şikayet Et
    bos konusma deyip duzen daha bozulsun diyenlerdensin senin evindede duzen yoktur
    Cevapla
  • memet 8 yıl önce Şikayet Et
    federasyonun yerine olsam sezon sununa kadar men veririm salihe zira ceza hafif olursa hakemler futbolcularin oyuncagi olur federasyon oyuncak olur hakemi harcadilar
    Cevapla
  • Halil Kalemci 8 yıl önce Şikayet Et
    Senelerce sahanın tek hakimiydiler de ne oldu?
    Cevapla
  • trabzonlu 8 yıl önce Şikayet Et
    kimse ceza veremez veren olursa cezasını bizde veririz
    Cevapla
  • RAMAZAN 8 yıl önce Şikayet Et
    bencede hakeme ümür billah men salihede sezon sonuna gibi olabılır
    Cevapla
  • hasanoğlu 8 yıl önce Şikayet Et
    vicdan lazım vicdan. vicdanı olmayanlar salihe her şeyi reva görür. emek hırsızları
    Cevapla
  • beytullah 8 yıl önce Şikayet Et
    senin gibi olaylara tarafli bakanlarla dolu o federasyon denen bahisci toplulugu..futbolun icine edenlere laf diyecegine salihle ugrasiyosun..amma agrina gitmis vah vah..
    Cevapla
  • ABC 8 yıl önce Şikayet Et
    Ulan sanki şu an oyuncak değilmiş gibi konuşuyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle