Denizli noktayı koydu: Burak Yılmaz...

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Kastamonuspor 1966 maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Denizli noktayı koydu: Burak Yılmaz...
Denizli noktayı koydu: Burak Yılmaz...
GİRİŞ 27.01.2016 00:09 GÜNCELLEME 27.01.2016 00:09
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Ziraat Türkiye Kupası'nda 4-1 kazandıkları Kastamonuspor 1966 maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Mustafa Denizli, Burak Yılmaz'ın transferi konusunda "Burak hiçbir yere gitmez" ifadesini kullanırken, "Teklifleri değerlendirmemiz bile zor, perşembe günü açıklama yapacağım" dedi.

Mustafa Denizli'nin maç sonu ilk açıklamaları şöyle:

"Kastamonuspor son derece renkli bir takım. İlk maçta şehirde gördüğümüz ilgi için onlara teşekkür ediyoruz. Çok canlı bir ekip. Biz de canlıydık, zaman zaman çok iyi tempo yaptık. Neticede Kastamonuspor kendi liginde lider olup bir üst tura terfi etmek isteyen bir takım. Pozisyonu bol olan bir maçtı, daha fazla da gol olabilirdi. Keyifli bir futbol akşamı oldu. Taraftarımızın sayısı düşündüğümüz gibi değildi. Böyle bir galibiyetle grubu kapatmak iyi oldu. Bundan sonra eleme usulüne dönülecek, çok daha dikkatli ve özverili olmak zorundayız."

''DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ TRANSFERLERİ GERÇEKLEŞTİREMEDİK''

"Martin Linnes'i transfer amacımız belliydi. Birkaç bölge için alternatif yaratabilir miyim diye düşünüyorum. Akhisar Belediyespor ve bu maçta değişik pozisyonlarda denedim, başarılı oldu. Şu ana kadar düşündüğümüz transferleri gerçekleştiremedik. Öyle ya da böyle olmadı. Bunun nedenleri var tabii ki. Hedefleri koyarken takımı ve kulübü paralel düşünmeliyiz. Birkaç gün daha var ama, sanırım yarından sonra detaylı bir açıklama yapabilirim. Bizim açımızdan önemliydi."

''BURAK YILMAZ HİÇBİR YERE GİTMEZ''

"Burak Yılmaz hiçbir yere gitmez. Bu konuda bize ciddi bir teklif gelirse değerlendirir miyiz, o da zor. Şu ana kadar futbolcularımızla ilgili basında yer alan haberler camiada soru işaretleri yaratıyor, hiçbiri gerçek değil. Muhtemelen perşembe günü bu konuyla ilgili bir açıklama yapacağım."

''SİNAN GÜMÜŞ FIRSATI İYİ KULLANIYOR''

"Sinan Gümüş'ün performansına bakarsanız, fırsatlar oyunu olan futbolda gelen fırsatı iyi kullanıyor. Devam ettiği sürece problem yaşamaz. Takıma katkısı, kendi gelişimini sağlayarak devam eder."

YORUMLAR 5
  • serdar 8 yıl önce Şikayet Et
    Adamı maskeyle oynatıyorlar ya herkes korksun diye. başka mantığa sığar bir şey yok. umut dediğin adam bom boş bir adam. satın umut u gitsin. terim de oynattı hamzada oynattı denizlide oynatıyor. umut takımda oynamak için üstüne para mı veriyor ne yapıyor.
    Cevapla
  • gsli 8 yıl önce Şikayet Et
    niçin hemen hemen her bulduğu pozisyonu gole çeviren sinan forvet oynamıyorda hemen hemen her bulduğu pozisyonu gole çeviremeyen umut sürekli forvet olarak tercih ediliyor ? ne var bu umutta...? sürekli ilk 11 de başlamak için size büyü mü yaptırdı ne yaptı anlamıyoruz...?
    Cevapla
  • deha 8 yıl önce Şikayet Et
    Burakla beraber Denizliyide gönderin.
    Cevapla
  • Ømer 8 yıl önce Şikayet Et
    Galatasarayin basina bir bunad geldi bir sey yapabilecigini zannediyor.Ama nafile bundan bir sey olmaz.
    Cevapla
  • samii 8 yıl önce Şikayet Et
    postalayın onun yüzünden sinan gümüş oynayamıyor.
    Cevapla