Galatasaray savunmada her şeyi düşündü

Galatasaray UEFA savunmasında ölümü yürekleri dağlayan Suriyeli göçmen Aylan bebeğe de yer verdi.

Galatasaray savunmada her şeyi düşündü
Galatasaray savunmada her şeyi düşündü
GİRİŞ 21.01.2016 14:41 GÜNCELLEME 21.01.2016 19:57
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Finansal Fair Play bariyerini aşmak için, UEFA'nın deprem, savaş gibi konularda tanıdığı esneklikten faydalanmak istedi. 

Sarı-kırmızılılar, Suriye’deki iç savaş ile bölgedeki terörizmin döviz kurlarını aşırı etkilediğine dikkat çekildi. Finansal Fair Play Talimatı’nda da yer alan deprem, savaş gibi olaylar konusundaki esnekliğin kendilerine de sağlanmasını isteyen Galatasaray, ekonomik aktivitelerin küçülmesi, kurdaki dalgalanmalar ve dövizdeki aşırı yükselmenin de kulübün gelirlerini azalttığı vurgulandı.

Yeni yönetim ve yeni yapılanmayla negatif atmosferin ortadan kaldırılabileceğine işaret eden Galatasaraylılar, 31 Mayıs 2018’e kadar başa baş bütçede 30 milyon euroluk hedefe ulaşabileceklerini belirtti.

Euro ve dolar bazındaki kur artışının gösterildiği grafikte, Ege Denizi’ni kaçak olarak geçmeye çalışan Kurdi ailesinin minik bebeği “Aylan Kurdi”nin akıllara kazınan fotoğrafı da gösterildi. Ayrıca Suruç, Ankara ve Diyarbakır’daki bombalar da rapora konu olurken, NATO’dan gereken yardımın alınamadığına da dikkat çekildi.

İşte o savunma;

YORUMLAR 37
  • murat 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar acizlik olamaz sen koskoca turkiye liginin gecmise damga vurmus biri uefa olmak uzere iki buyuk kupayi muzene goturmus yuzyillik kulupsun bu kadar acitasyon yapilamaz avrupalilar senin dilinden anlamazlar senin liginde senin gibi iki devasa koklu kulup daha var sanirsin guneydogu da sahaya cikiyorlar neyin sacmaligidir bu anlayabilen varmidir avrupada bir cok kulubu geride birakarak 20. Sirada en fazla gelir alan kulup olarak bu caresizligi ve kullanmis oldugunuz ardina sigindiginiz caresizligi siddetle kiniyorum yaziklar olsun mulletimizi rezil edeceksiniz ve elinize koskoca bir hic gececek
    Cevapla
  • metin 8 yıl önce Şikayet Et
    kismetse soma nin parasini da oderler....biraz vicdan varsa tabii....
    Cevapla
  • konyalı 8 yıl önce Şikayet Et
    gs li olarak kınıyorum sen sorumluları galatasarayı bu hale getirenleri içinizde aramıyorsunuz. başka bahanelere sığınıyorsunuz. yönetim olmayınca buhale düşersiniz yapılan dengesizce transferler buhale getirir.
    Cevapla
  • aaa 8 yıl önce Şikayet Et
    ne alakaymış sen sabriye jeme o kadar paraları savur sonra mültecileri bahane et neymiş onlar yüzünden gs battı hadi ordan gsyı batıranlar gsyın içindekilerdir dışardan günah keçisi aramayın
    Cevapla
  • kahtali 8 yıl önce Şikayet Et
    utanc verici yaziklar olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle