Denizli'den ilginç transfer sözleri

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Akhisar ile 1-1 berabere kaldıkları mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Denizli'den ilginç transfer sözleri
Denizli'den ilginç transfer sözleri
GİRİŞ 20.01.2016 00:06 GÜNCELLEME 20.01.2016 00:06

Denizli, 2. yarıdaki oyunu beğendiğini kaydederken, "Özellikle 2. yarıda daha baskılı, aktif bir oyun ortaya koymamız, bizim için olumlu bir puan. Akhisar ilk yarının en başarılı takımlarından bir tanesi. Neredeyse, soğuğa, bu zemine rağmen keyifli bir maç oldu diyebiliriz. İkinci yarıdaki performanstan memnunum" ifadelerini kullandı.

"LINNES'TEN OLDUKÇA İSTİFADE EDECEĞİZ"

Linnes'in yabancılık çekmediğini söyleyen tecrübeli hoca, "Linnes'i kendi pozisyonundan biraz farklı kullandım. Linnes 45-50 gündür ilk kez 90 dakika tamamladı. Buna rağmen fizik olarak bir eksiklik hissettirmedi. Ondan oldukça istifade edeceğiz. Farklı bölgelerde aynı çizgiyi yakalayabilecek bir oyuncu. İlk maçı olmasına rağmen bir yabancılık hissetmedi" dedi.

"HENÜZ TRANSFERDE DÜŞÜNDÜKLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİREMEDİK"

UEFA'dan ceza gelme ihtimali ve transfer çalışmaları ile ilgili görüşleri sorulan antrenör, "Daha düşündüklerimizi gerçekleştiremedik. Bu dönemin sonuna kadar gerçekleştirebilir miyiz, bilemiyorum. Biz yolumuza her türlü devam edeceğiz, şartlar ne olursa olsun devam edeceğiz. Bu teknik değil, idari bir konu" cevabını verdi.

"DÜŞÜNCEMDEKİ TRANSFERLERİ GERÇEKLEŞTİREBİLİRSEK..."

Dursun Özbek'in düzenlediği toplantı ile ilgili konuşan Denizli, "Toplantı, idari taraf ağırlıklı olan bir basın toplantısıydı. Biz teknik olarak değerlendirdiğimiz zaman görevimizi yapacağız. Bundan sonra neyle karşılaşacağız bilmiyorum. Umarım gündemde olan konulardan olumsuz etkilenmeyiz. Biz öncelikli olarak koşullar ne olursa olsun eğer mümkün olursa benim düşüncemdeki transferleri gerçekleştirebilirsek, koşullar zor da olsa önümüze daha sağlıklı bakarız." diyerek sözlerini noktaladı.