Denizli 3 ismi sildi! Devre arası gidiyorlar

Mustafa Denizli; Jem Paul, Koray ve Rodriguez’in satışı ya da kiralanması için yönetime rapor verecek.

Denizli 3 ismi sildi! Devre arası gidiyorlar
Denizli 3 ismi sildi! Devre arası gidiyorlar
GİRİŞ 25.12.2015 09:36 GÜNCELLEME 25.12.2015 09:40
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bir süredir takımda operasyon yapacağı beklentisi bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, merak edilen raporunu hazırlamaya başladı.

Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan maçlarda yedek oyuncularına şans verip kendi kaderlerini tayin etmelerini isteyen tecrübeli teknik adam, özellikle Jem Paul Karacan, Koray Günter, Jose Rodriguez’in performansını beğenmedi.

DÜZELMEZLERSE...

Denizli’nin, 3 futbolcunun da gönderilmesi ya da kiraya verilmesi için yönetim kuruluna talepte bulunacağı öğrenildi. Denizli’nin ayrıca Sinan Gümüş, Tarık Çamdal ve Emre Çolak ile de görüşerek mevcut performanslarının G.Saray’da oynamak için yeterli olmadığını açıkça söylemesi bekleniyor. Bu futbolcuların da kiralanması gündemde.

YORUMLAR 4
  • serdar 8 yıl önce Şikayet Et
    eee birisi gelsin aldırsın, birisi gelsin göndersin. yav buna real bile dayanamaz. paranız çokmu yaaa böyle. bilmiyorsanız bu işi bırakın. hocanızı iyi seçin adamları kendi aldırsın sonrada bir daha adam istemesin. sen bunları istedin bunları aldırdın. bunlarla idare edip takımı bunlarla şampiyon yapacaksın diyeceksiniz yoksa istediğimi alırsanız bende şampiyon yaparım.
    Cevapla
  • arhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Denizli önce sen kendi adını bir sil Korkak herif
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    real madrid gibi büyük kulüpte rodrigez nasıl bulunur ben de yetenekli genç zannetmiştim sizin scout ekibiniz ne halde yazıklar olsun
    Cevapla
  • ats 8 yıl önce Şikayet Et
    onları alanlar gitmeli önce
    Cevapla