G.Saray'a sürpriz takas teklifi! Grosskreutz...

Galatasaray’dan ayrılmak isteyen Kevin Grosskreutz ile Hannover 96 yakından ilgileniyor.

G.Saray'a sürpriz takas teklifi! Grosskreutz...
G.Saray'a sürpriz takas teklifi! Grosskreutz...
GİRİŞ 11.12.2015 13:17 GÜNCELLEME 11.12.2015 14:03
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray'dan ayrılmak istediğini teknik direktör Mustafa Denizli'ye dile getiren Kevin Grosskreutz ile Bundesliga takımlarından Hannover 96'ın ilgilendiği belirtildi. Alman kulübü, 3 milyon euro civarında bonservis bedeli isteyen Sarı-Kırmızılılar'ın kapısını ilginç bir teklifle çalmaya hazırlanıyor. Hannover'in menajeri Martin Bader'inGalatasaray'ın 27 yaşındaki Alman oyuncusu için gurbetçi golcü Mevlüt Erdinç'i takasta önereceği belirtildi. Bader'in bu konu ile ilgili nabız yoklaması yaptığı ve  önümüzdeki günlerde Sarı-Kırmızılı yönetime bu teklifi ileteceği kaydedildi. 

ALMANYA'DA MUTSUZ

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli takımda mutsuz oyuncu istemediğini dile getirmişti. Grosskreutz takımdan ayrılma istediğini her vakit ifade ediyor. Bu nedenle Galatasaray'ın bu teklife sıcak bakması yüksek bir ihtimal olarak görünüyor. Mevlüt, bu sezon 11 maçta sadece 444 dakika sahada kaldı. Takımına 1 asistlik katkı yaptı. Erdinç, EURO 2016'da Türkiye'nin kadrosunda yer almak istiyor. Bu nedenle daha fazla görev alacağı bir takıma gitmeye sıcak bakıyor.  Golcü oyuncunun Alman kulübü ile 2018'in mayıs ayına kadar sözleşmesi var. 

Dalga geçtiler

Galatasaray'dan ailesinden uzak kaldığı gerekçesiyle ayrılmak istediğini açıklayan Grosskreutz, Alman basınının manşetlerinden düşmüyor. 27 yaşındaki futbolcuyla, Dortmund'a 100 km yakınlarındaki kulüplerin listesi çıkarılarak dalga geçtiler.
 

YORUMLAR 2
  • reis 8 yıl önce Şikayet Et
    adam dogu alman rusya fanatigi hepsi o yüzden kacti
    Cevapla
  • Biri 8 yıl önce Şikayet Et
    Mevlüt Erdinç ancak umut un yedeği olur.yönetim akıllı olmalı
    Cevapla