G.Saraylıları şoke eden an! 90+3'te Sneijder...

Spor yorumcusu Ahmet Çakar, Astana ile 1-1 berabere kalan Galatasaray'ı yerden yere vurdu.

G.Saraylıları şoke eden an! 90+3'te Sneijder...
G.Saraylıları şoke eden an! 90+3'te Sneijder...
GİRİŞ 09.12.2015 13:08 GÜNCELLEME 09.12.2015 16:08
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

İşte Ahmet Çakar'ın Sabah Gazetesi'nde yer alan yazısı;

Maçın bitmesine 15-20 saniye var... Muslera vakit geçiriyor, Sneijder de İskoç hakem Thompson'a "Ne olur maçı bitir" diye ricada bulunuyor! Yazık Galatasaray'a. Bizim TFF 1. Ligi'nde bile zor mücadele edecek bir takıma karşı Galatasaray seviniyor.

Ciddi anlamda Galatasaray birçok yanlış yaptı. Chedjou'nun ön libero oynamasının mantığı ne olabilir?Chedjou'yu ön libero oynattığınızda bunun diğer oyuncularda yaratacağı algı ne olabilir? Chedjou hayatında kaç defa ön libero oynamış? Özellikle de katkı verdiğini söylemek doğru değil. Galatasaray'ın maçı niye sürekli düşük tempoda tuttuğunu da anlayamadım. Zaten rakibin kapasitesi çok sınırlı. Bir-iki oyuncu dışında son derece kötü bir takım ama yavaş oynayarak Astana'nın toparlanmasına, takımın yerleşmesine izin vermenin mantığı ne olabilir? Tabii ki Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'ne devam ettiği için bu sorular pek sorulmayacak. Ayrıca rakibin en etkili oyuncusu Ganalı Twumasi iken karşısında defansif yönü kötü olan Olcan'ı oynatmak risk değil midir? Özellikle bu riski ilk yarıda çok net gördük. Atılan bir uzun topta Twumasi bir hamlede Olcan'ın arkasına geçti, sıfıra kadar indi ama kötü ortaladı. İlk yarının son dakikalarında Yasin ve arkasından Burak'ın yakaladığı pozisyonlar dışında Galatasaray'ın pek pozisyonu yok. 

Buna karşılık beğenmediğimiz Astana'nın ilk yarıda bir topu da direkten döndü.Galatasaray'da kolay gol yeme alışkanlığı hala devam ediyor. Yediği gole bakın! Yapılan ortada arka direkte Twumasi bomboş... Gelişine vuruyor ve golü atıyor. Marke eden ya da vurmasını engelleyecek bir Galatasaraylı oyuncu yok. Ya bu golden sonra Galatasaray, Selçuk'la beraberliği bulamasaydı ne olacaktı? Aslında beraberlik golü erken geldi. Biraz gecikse rakibin direnci daha da artacak ve Galatasaraylı oyuncular panik yapacaklardı.Sonuç olarak Galatasaray, Avrupa'da yoluna devam ediyor ama ne ligde ne de dün akşam tat verdi. Ikına ıkına gidiyorlar ama futbolu bilenlerin bu işin böyle fazla uzun sürmeyeceğini de kestirmeleri lazım.

YORUMLAR 14
  • Asi 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu takımı bu hale getiren sayın eski başkan Ünal Aysaldır. Çünkü, başkan olduğu süre zarfında haddinden fazla harcama yapmıştır. Hangi futbolcu gördüyse takıma aldı. Bu da GS yı müthiş bir zarara uğratmıştır. Şimdiki yönetim ise bunu toparlamaya çalışıyor ama ben bu konuda başarılı olacaklarını zannetmiyorum. Aldıkları futbolcular orda Allah aşkına Podolski dışında hangi oyuncudan faydalanabildik.Sonumuz hayr olsun İnşaallah.
    Cevapla
  • Murat 8 yıl önce Şikayet Et
    Gs kötü oynuyo ama kötü hali bile uefa devam ediyo bjk ve fenerbahçe yere başarılar. Ahmet çakar gündem peşinde bjk 8-0 diyorsunuz ama liberolu geçen sene ezip eledi sampiyon kar liginde ilk maçı 2-1 gene kazanmisti
    Cevapla
  • selim 8 yıl önce Şikayet Et
    sayın çakar G.saray düşmanlığını aldığı emirle her şartta yerine getiriyor.Evet astana iyi bi takım değil ama çakarın abarttğı kadar kötü bi takım değil.. en azından evinde hiç bi takım yenemedi,yada 8 gol yemedi..
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    hadi len tff1 . ligde zor mücadele edermiş Beşiktaş fener o takıma belki üçlük olurdu biraz ayakların yere bassın Ahmet Çakar şampiyonlar liginde hiçbir takımı küçümseyemezsin
    Cevapla
  • VATANDAŞ 3 8 yıl önce Şikayet Et
    Misafire katılıyorum. BJK 8 yerdi. FB 5 yerdi Astana'dan
    Cevapla
  • VATANDAŞ 2 8 yıl önce Şikayet Et
    asıl Bjk ve Gs kendine baksın FB olsa 5 atardı.
    Cevapla
  • VATANDAŞ 8 yıl önce Şikayet Et
    hade len ordan bjk 3 lerdi o takımı dönün kendinize bakin.
    Cevapla
  • danisman07 8 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet çakar maçtan önce GS bir düzüne gol yer demişti. Bunda da iddialı olduğunu söylemişti. İddiasında düştüğü komik durumu bu türden bir saldırıyla telafi etmeye çalışmış. Eğer ki bir düzüne gol yiyeceğine inanarak bunu söylediyse bu yazıdaki eleştirileri önce kendisi ile çelişir. Bir düzüne gol yemesini beklediği bir takımın 1-1 lik sonuç almasından sonra "GS beni şaşırttı. Ben çok fazla gol yiyeceğini düşünüyordum ancak bir gol yedi ve bir gol de atmayı başardı. GS yi tebrik ediyorum" gibi bir şeyler söylemsi gerekirdi. Lütfen yazılanları öncesiyle ve sonrasıyla değerlendirin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle