Cenk Ergün: Kupayı kazanmak istiyoruz

Galatasaray Kulübü Futbol Direktörü Cenk Ergün, Türkiye Kupası grup müsabakaları kura çekimi sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

Cenk Ergün: Kupayı kazanmak istiyoruz
Cenk Ergün: Kupayı kazanmak istiyoruz
GİRİŞ 07.12.2015 17:41 GÜNCELLEME 07.12.2015 17:41

Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva’daki tesislerinde yapılan 2015-2016 Türkiye Kupası grup müsabakaları kura çekimi sonrasında değerlendirmelerde bulunan Ergün, “Son 2 sezonun kupayı kazanan ve en çok bu kupayı da müzesine götüren takım olarak bu sene de tekrar Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanmak istiyoruz. Bu arada İzmir’de maç oynayacak olmamız güzel. Uzun zamandır oynayamıyoruz. Genelde sezon başında hazırlık karşılaşmaları ile bu özlemi gidermeye çalışıyorduk. Akhisar da ligin güçlü ekibi. Onlarda kupa için iddialıdır diye tahmin ediyorum. Ayrıca güzel bir deplasmanda Kastamonu olacak. Orada da bize hasret olan taraftarımızla bir araya gelmek için bir fırsat olacak.” diye konuştu.

Bir gazetecinin Kastamonu’nun kış şartlarının sorması üzerine Cenk Ergün, “Her halükarda ve hemen hemen her grupta böyle bir ihtimal vardı. Sivas’tan Antep’e, Diyarbakır’dan Kastamonu’ya kadar. Artık zamanı gelince deplasman şartları, hava şartları ve iklim şartlarını değerlendireceğiz.” diye cevapladı.