Sabri golden sonra kendinden geçti

Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu, buldukları golün ardından adeta patladı.

Sabri golden sonra kendinden geçti
Sabri golden sonra kendinden geçti
GİRİŞ 04.12.2015 22:21 GÜNCELLEME 05.12.2015 10:47
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bursaspor karşılaşmasında maç boyunca ıslıklanan tecrübeli oyuncu Sabri Sarıoğlu, atılan ilk iki golün hazırlayıcısı oldu. Deneyimli oyuncu, gollerin ardından takım arkadaşlarının sevincine katılmazken, reklam panolarını tekmelemesi ve taraftarlara sinirli bir şekilde bakması dikkat çekti.

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasının açılış müsabakasında sahasında Bursaspor’u 3-0’lık skorla geçen sarı-kırmızılılarda, tecrübeli oyuncu Sabri Sarıoğlu karşılaşmaya adeta damga vurdu.

Maçtan 10 saat önce Galatasaray yönetiminin 'Sabri Sarıoğlu’nun sözleşmesindeki otomatikman uzama maddesini iptal ettik' açıklaması gün boyunca sosyal medyada en çok tartışılan konu olmuştu. Karşılaşma boyunca ayağına her top geldiğinde ıslıklanan tecrübeli isim, Podolski ve Yasin Öztekin’in attığı gollerin hazırlayıcısı oldu. Gollerin ardından takım arkadaşlarının sevincine ortak olmayan Sabri’nin, kale arkasında bulunan taraftarlara sinirli bir şekilde bakması dikkat çekti. Deneyimli isim, karşılaşmanın sonunda ise doğrudan soyunma odasının yolunu tuttu.

YORUMLAR 4
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Elestiriliyor ama hangi teknik direktor gelse oynuyor. Gelenler bu isi bilmiyormu.
    Cevapla
  • vatandas 8 yıl önce Şikayet Et
    trip atiyor sözlesmesi kesildigi icin git artik
    Cevapla
  • Abdurrahman 8 yıl önce Şikayet Et
    Reyiz giderse GS biter :)
    Cevapla
  • vanlı 8 yıl önce Şikayet Et
    biraz kaçık olduğunu yeni anlamadınız herhalde...
    Cevapla