Grosskreutz İstanbul'u terk etti!
Kevin Grosskreutz'un Galatasaray'a veda ettiği ve bugün İstanbul'dan ayrıldığı belirtildi.

GİRİŞ 03.12.2015 20:12
GÜNCELLEME 03.12.2015 20:36
Galatasaray ile yollarını ayırmak istediği ortaya çıkan Kevin Grosskreutz ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Yıldız futbolcunun durumunda yaşanan sürpriz gelişmenin ardından henüz bir gün geçmesine rağmen, sarı-kırmızılı ismin Türkiye'yi terk ettiği ortaya çıktı.
Bild'in haberine göre Grosskreutz eşyalarını topladı ve bugün İstanbul'dan ayrıldı. Deneyimli oyuncunun Galatasaray'a veda ettiği belirtilirken, "Grosskreutz çoktan İstanbul'dan ayrıldı" ifadesi kullanıldı. Öte yandan futbolcuyla ilgilendiği iddia edilen Köln kulübü bir açıklama yaparak bunu yalanladı.
KAYNAK: SKORER
YORUMLAR 5
-
ahmet 9 yıl önce Şikayet Etha ha ha beter olsun cin conBeğen
-
ttr 9 yıl önce Şikayet Etpara çok bizde ...Beğen
-
elturco 9 yıl önce Şikayet Etbole iydi daha karpuz keseceydikkBeğen
-
Bay denge 9 yıl önce Şikayet EtAman dengeli beyler dengeleri bozmayalım 'dengeci Hamza hocaya selam ,denge diye diye ne hallere getirdi denge diye diye kendi sonunu hazırladıBeğen Toplam 1 beğeni
-
Misafir 9 yıl önce Şikayet EthaklisinBeğen Toplam 1 beğeni