Denizli'den gözdağı: Takımdan gönderilir

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli, Kasımpaşa maçı sonrası önemli açıklamalar yaptı.

Denizli'den gözdağı: Takımdan gönderilir
Denizli'den gözdağı: Takımdan gönderilir
GİRİŞ 29.11.2015 23:16 GÜNCELLEME 29.11.2015 23:16
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli, Kasımpaşa maçının ardından görüşlerini dile getirdi.

"NASIL BAŞLAYACAĞIZ DİYE DEĞİL..."

Kısa sürede bir şey çevirmenin imkansız olduğuna vurgu yapan Mustafa Denizli, "Üç puandan önce 1 puan kazandık. Bu akşamki tabloda 1 puan kazançtır. SDönem dönem iyi şeyler yaptık, dönem dönem alışkanlıklar devam etti. Bu doğaldır, kısa sürede her şeyin ters düz olması Biz nasıl başlayacağız diye değil, nasıl bitireceğiz diye geldik. uzun bir yol var, sıkıntılar çekeriz. Zamanı lehimize çevirmemiz lazım, çevireceğiz. Böylesine zorlu bir deplasmandan kaybetmeden dönmek önemli. Kasımpaşa oyunun bazı bölümlerinde daha iyiydi. Bizim de yaptığımız iyi şeyler var. Üç puan iyi olurdu, hepimiz isterdik, önümüzdeki haftaya buradan olumlu şeyleri taşıyacağız" dedi.

''DEVREDEN SONRA DAHA SAĞLIKLI BİR ORTAMDA..."

Devre arasında kadar hata yapmamalarını belirten Denizli, "Galatasaray'ın eksikleri var, bunu daha önceki haftalarda da söylüyorum. İlla içeriden olunca görmek önemli değil. Her hafta umarım üzerine bir şeyler koyarak devre sonunu buluruz, ondan sonra daha sağlıklı bir ortamda yolumuza devam ederiz" diye konuştu.

"KİMSE AYAĞINI YOLUN DIŞINA BASMAYACAK, BASARSA..."

Galatasaraylı futbolcuları ikaz eden deneyimli teknik adam, "Galatasaray ile yediği goller yan yana örtüşmüyor. Daha fazla da gol yiyebildirdik ama daha fazla atamazdık. İki gün antrenman yaptık, buradan bir şey çıkar, potansiyel var. Bu zorlu bir yolculuk. Bu yolculukta kimse ayağını yolun dışına basmayacak, basarsa birlikte yürüyemeyiz. Yapılmış iyilerin üzerine biz daha iyilerini eklemek için buradayız. Kasımpaşa karşısında kim burada oynadıysa sorun yaşamıştır, yaşayacaktır da. Kasımpaşa iyi bir takım. Böyle değerlendirirsek Kasımpaşa'dan 1 puan kazanç sayılabilir" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 3
  • aggadfg 8 yıl önce Şikayet Et
    burak sabri semih umut bunları gönderin
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Bi zahmet şu Sabri ye bir el atın. Yıllardır hiç bir olumlu şey yapmadan dünyalar dolusu para kazanıyor.
    Cevapla
  • veli 8 yıl önce Şikayet Et
    semihide göndermeyi unutma.
    Cevapla