İşte Galatasaray'ın Atletico Madrid kadrosu!

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu beşinci haftasında İspanya temsilcisi Atletico Madrid ile yapacağı maç için Madrid'e gitti.

İşte Galatasaray'ın Atletico Madrid kadrosu!
İşte Galatasaray'ın Atletico Madrid kadrosu!
GİRİŞ 24.11.2015 10:12 GÜNCELLEME 24.11.2015 10:18
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray Kulübü Futbol Direktörü Cenk Ergün Atatürk Havalimanı'nda yolculuk öncesi açıklamalarda bulundu. Ergün şunları söyledi: " Madrid'de bizi desteklemeye gelecek bütün taraftarlarımızdan maç sonuna kadar bizi desteklemelerini bekliyoruz. Bilindiği gibi Şampiyonlar Ligi'nde UEFA kupalarında şu anda iki yıllık bekleme durumunda olan bir maç cezamız var. Bu nedenle taraftarımızın hareketi bunu belirliyecek. Bu nedenle onlardan sonuna kadar destek bekliyoruz. Döndükten sonra Kasımpaşa maçı ile beraber onlardan sonuna kadar desteği bekliyoruz. Takımmımız her zaman şampiyon olabilecek bir güçtedir."
 
THY'den kiralanan bir uçakla bu sabah saat 10.00'da Madrid'e giden Galatasaray, bu akşam saat 17.45'de Antrenör Claudio Taffarel ile birlikte futbolcular Fernando Muslera ve Jose Rodriquez bir basın toplantısı yapacak. Saat 18.30'da da maçın oynanacağı Vicente Calderon Stadı'nda bir antreman yapacak sarı-kırmızılı ekip yarın saat 21.45'de Atletico Madrid ile mücadele edecek.
 
ATLETİCO MADRİD MAÇI KAMP KADROSU BELLİ OLDU 
 
Galatasaray'ın Atletico Madrid maçı için kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:
 
Fernando Muslera, Eray İşcan, Cenk Gönen - Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Semih Kaya, Koray Günter, Olcan Adın, Tarık Çamdal, Sabri Sarıoğlu, Jason Denayer - Bilal Kısa, Jem Paul Karacan, Yasin Öztekin, Wesley Sneijder, Jose Rodriguez, Emre Çolak - Umut Bulut, Lukas Podolski, Sinan Gümüş.
 

YORUMLAR 4
  • RUMUZ 8 yıl önce Şikayet Et
    Ben galatasaraylıyım inşaallah senin dediğin olur
    Cevapla
  • İNŞALLAH YENERİZ 8 yıl önce Şikayet Et
    galatasAray bu maçı kazanır 1 0 yener geliriz İNŞALLAH... rumuz buraya yazdıgım yorumu mac sonu hatırlatırım :)
    Cevapla
  • RUMUZ 8 yıl önce Şikayet Et
    5 tane yer gelir
    Cevapla
  • fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    10 tane yesin ne olacak dünyanın sonumu
    Cevapla