G.Saray'dan açıklama: Gitmek isterse...

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, teklif gelmesi halinde Burak Yılmaz'ın transferi için masaya oturabileceklerini söyledi.

G.Saray'dan açıklama: Gitmek isterse...
G.Saray'dan açıklama: Gitmek isterse...
GİRİŞ 17.11.2015 21:31 GÜNCELLEME 17.11.2015 21:31

Futbolcu izleme merkezi Wyscout Forum'da Sky Sports'un sorularını yanıtlayan Cenk Ergün, Wesley Sneijder ve Burak Yılmaz'ın gerçekleşmeyen transferleri ile ilgili konuştu.
 
Juventus'la Sneijder için ciddi bir şekilde görüştüklerini, ancak Hollandalı futbolcuyla yola devam ederek doğru karar verdiklerini belirten Ergün, ses getirecek açıklamasını Burak Yılmaz hakkında yaptı. 

''BURAK İÇİN TEKLİFLER ALDIK''
 
Yaz aylarında Burak Yılmaz'ı transfer etmek için birçok takımın kapılarını çaldığını söyleyen Ergün, ''Burak kaliteli bir oyuncu ve dolayısıyla teklifler aldık. Bu takımlardan biri de Lazio'ydu. Ancak şartlar oluşmadığı için transfer gerçekleşmedi'' dedi. 

''MASAYA OTURABİLİRİZ''
 
Ocak ayında Burak Yılmaz'la ilgili teklif gelmesi halinde ne yapacaklarına dair gelen soruyu da yanıtlayan Ergün, ''Şu anda bu konuyla ilgili bir tasarrufumuz yok. Ocak ayında transfer her zaman zordur. Ancak Burak ben gitmek istiyorum derse, o zaman teklifleri dinler, masaya otururuz'' diye konuştu.