'G.Saraylı Abdürrahim olarak öleceğim'

Galatasaray’ın eski yöneticisi Abdürrahim Albayrak sağlığına kavuştuğunu belirterek G.Saray'a hizmete devam edeceğini belirtti.

'G.Saraylı Abdürrahim olarak öleceğim'
'G.Saraylı Abdürrahim olarak öleceğim'
GİRİŞ 17.11.2015 16:46 GÜNCELLEME 17.11.2015 16:53
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray’ın eski yöneticisi Abdürrahim Albayrak, rahatsızlığının tamamen geçtiğini ifade etti, "Benim Galatasaray'dan kopmam söz konusu değil, mümkün değil. Ben Galatasaray'da doğdum, Galatasaraylı Abdürrahim Albayrak olarak öleceğim. Onun için Galatasaray'a hizmetten hiç kaçmadım. Sağlığım elverdiği sürece Galatasaray'a hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.

Özel ziyaretlerde bulunmak üzere Edirne’ye gelen Abdürrahim Albayrak, sarı kırmızılı takımın son durumunu değerlendirdi. Albayrak, Çaykur Rizespor maçında beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi, "Hepimizi üzdü. Galatasaray bunların altından kalkabilecek güce, tecrübeye, kadroya, teknik heyete ve yönetime sahip kulüptür. Galatasaray bunların üstesinden gelir" dedi.

"SAĞLIĞIMA KAVUŞTUM"

Abdürrahim Albayrak, geçen yıl yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle yönetime giremediğini kaydederken şöyle konuştu:

"Dursun Özbek beyle birlikte çalıştık. Çok iyi günlerimiz oldu dördüncü yıldızı taktık. Başkanlığa adaylığa da ben ittim, ben ikna ettim. Beraber çalışacaktık, kısmet olmadı. Benim bir rahatsızlığım ortaya çıktı. Geçen sene Kasımpaşa maçında ciddi bir rahatsızlık geçirdikten sonra müsaade istedim. İyileştim. Şimdiden sonra Galatasaray'a hizmet edeceğiz." 

Galatasaray’dan kopmasının mümkün olmadığını anlatan Albayrak, hizmet etmekten hiçbir zaman kaçmadığını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sağlığım elverdiği sürece Galatasaray'a hizmet etmeye devam edeceğim. Galatasaray yönetimi canla başla çalışıyor. Çalıştığım dönemlerde bunun zorluklarını bildiğim için onlara kimsenin laf söylemesini de kabul edemem."

YORUMLAR 5
  • gs1905 8 yıl önce Şikayet Et
    Beyler elhamdulillah muslumaniz. Ama burda ne alaka muslumanlik. Adam futboldan bahsediyor. Ki abdurrahim bey her zaman soyledigi cumlelerden sonra Allah'a sukurler olsun der dikkat edin. Lutfen neyi nerde yazacaginizi iyi bilin.
    Cevapla
  • cennetteyim 8 yıl önce Şikayet Et
    iyi guzelde kim tanir ahirette cimbomu feneri falani filani
    Cevapla
  • yorgun 8 yıl önce Şikayet Et
    bizde bir laf vardir: korunu de oldurmuyo derler. neymis de saglik sorunlari nedeniyle girmemis mis. yalakaligin da bu kadarina pes
    Cevapla
  • Bülent 8 yıl önce Şikayet Et
    müslüman olarak ölmeye bak sen, en önemlisi bu
    Cevapla
  • Bahadır 8 yıl önce Şikayet Et
    Mezarda bunlar sorulmuyor !
    Cevapla