Hamzaoğlu: Konuşulacak çok şey var ama...

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Çaykur Rizespor mücadelesinin ardından açıklamalarda bulundu.

Hamzaoğlu: Konuşulacak çok şey var ama...
Hamzaoğlu: Konuşulacak çok şey var ama...
GİRİŞ 07.11.2015 21:04 GÜNCELLEME 07.11.2015 21:04
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İŞTE HAMZAOĞLU'NUN SÖZLERİ...

"Konuşulacak çok şey var. Diyecek hiçbir şey yok. Golü düşünen bir takımın son dakikalarda golleri yememesi lazım. Maalesef başaramadık. Bir türlü ders çıkaramıyoruz. Önde olduğumuz kaç tane maçı, Astana da bunlardan bir tanesi, elimizde tutmayı başaramadık. Demek ki bunun üzerine biraz daha ciddi durmalıyız. Rizespor'u tebrik ediyorum. Umut'un kartlarını bilmiyorum, hakeme de bir şey söylemek istemiyorum ama hafif gibi geldi bana. Umut bilerek dirsek atacak son oyunculardandır bu ligde. Haydi ilk kartı bu kadar kolay çıkarmışsın, ikiyi bu kadar kolay çıkartılır mı? Suçlamak da istemem. Buradan gerekli dersleri almamız gerekiyor artık.

SAKATLIKLAR İÇİN...

Sahanın zeminini tamamen kumlamışlar.Az kullanılan adeleler gitti. maçların yorgunluğu da oyuncuların üzerine birikince sakatlıktan dolayı değişiklikler yaptık. Her şey rağmen, 10 kişi bile kalsan, gel ceza alanı üzerine savunmanı yap, gol yeme. Biz Galatasaray'ız, bunu başarmalıyız. Başaramazsanız, mağlup olmak zorundasınız"

YORUMLAR 6
  • Eyüp 8 yıl önce Şikayet Et
    Kartlar ağır olmuş.Fenerbahçe, Galatasaray maçı dahil önde olduğu maçlarda olan kaybetti.Bundan sonra uzatmalar hakkında birşey söylemez herhalde.Uzatmalarda hemde iki tane gol yenenebilinirmiş.
    Cevapla
  • susi 8 yıl önce Şikayet Et
    tarihe korkak hoca olarak gireceksin.
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    eskişehir maçında oyuncular kendini yee atıp iki gol atarken konuşmuyorsun. chejcu ikinci sarıdan kırmızı gerekiyor bu maçta onu da konuş
    Cevapla
  • ergun 8 yıl önce Şikayet Et
    konuşacaksan konuş kardeşim. Neden korkuyorsun.GS lı olarak her maçta bizler stres yaşamak zorundamıyız.
    Cevapla
  • doğrusu 8 yıl önce Şikayet Et
    umut ensesiyle faul yapabilen tek oyuncu. tebrik ediyorum hakemi...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle