Olcan'dan F.Bahçelileri kızdıracak sözler!

Kadıköy'de Fenerbahçe ağlarına bıraktığı kafa golüyle Galatasaray'a 1-1'lik beraberliği getiren Olcan Adın konuştu...

Olcan'dan F.Bahçelileri kızdıracak sözler!
Olcan'dan F.Bahçelileri kızdıracak sözler!
GİRİŞ 27.10.2015 08:43 GÜNCELLEME 27.10.2015 08:44
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Canından çok sevdiği annesi uzun süredir hasta olduğu için durgun bir görüntü çizen milli futbolcu, derbinin ardından hemen hastaneye koştuğunu belirterek, "Attığım golü anneme hediye ediyorum. Zor günler geçiriyoruz. Fakat başta kaptanımız Selçuk olmak üzere tüm takım arkadaşların hep yanımda oldu. Onlara çok teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı. Olcan attığı golün ardından dikkat çeken sevinciyle ilgili de konuştu.
 
GALATASARAYLILIĞIMI GİZLEMEDİM!
 
Fenerbahçe altyapısından yetiştiğini fakat gol sevincinin normal olduğunu söyleyen Olcan, "Fenerbahçe'de oynamış olabilirim ancak şu anda adaletin olduğu yerdeyim. Gol sevincim de normal" ifadesini kullandı. Yıldız futbolcu, Fenerbahçe'de oynadığı dönemde bile Galatasaraylı olduğunu gizlemediğini söyledi.
 
SNEIJDER'İN ORTASI ONLARI ŞAŞIRTTI
 
Vitor Pereira'nın bile büyük tepkisini çeken kafa golü sırasında neler yaşandığını anlatan Olcan Adın, "Benden çok uzun iki rakibimin arasında pozisyon almıştım. Ama Sneijder'in ortası çok iyi kavis alınca defans şaşırdı. Ben de çok iyi zamanlamayla kafayı vurdum. Güzel bir gol olduğunu düşünüyorum. Kazanmak isterdik ama beraberlik de kötü değil" ifadesini kullandı.

YORUMLAR 30
  • çılgın 8 yıl önce Şikayet Et
    günden güne performansı düşen gözümde ptt liginde bile oynayamayacak olan olcan efendi daha dün adın çıktı satış listesinde neyin peşindesin.
    Cevapla
  • Mehmed 8 yıl önce Şikayet Et
    Ben FB taraftarıyım. Başkan bunu çok iyi not etsin ve sık sık okusun. Golü yiyene bir bakalım. Son 4 sene Muslera nın GS kalesinde 3 şampiyonluk al Muslerayı Volkan ile yer değiştir o 3 şampiyonluk FB nin olur... Nokta... Tekrar Okumaya devam edin..
    Cevapla
  • 1907 8 yıl önce Şikayet Et
    Sezon sonu sutlandinmi adaleti baska yerde ararsin artik kanin sari kirmiziyken yesil beyaz akabilir biz cok duyduk bu laflari:)
    Cevapla
  • HÜSEYİN KARA 8 yıl önce Şikayet Et
    galatasaraylıların şunu anlaması lazım biz beraberliğe sevinmiyoruz aksine üzülüyoruz çünkü maçın sahada tek hakimi fenerbahçeydi.bunu hamza hoca bile söyledi oyuncularım gereksiz bir şekilde korkup geri çekildiler diye.üzgünüz büyük bi hatayla goö atamayacak bi topçu gol attı
    Cevapla
  • olusum 8 yıl önce Şikayet Et
    kendi ağzınla itiraf ediyosun geri çekildik diye korkudan geri çekildiniz kendi seyirçiniz önünde sevinemediniz.bizim rakibimiz olabilmek için avrupada iki kupa kaldırıp turkiyede dördüncü yıldızı takmanız lazım .)
    Cevapla
  • onur 8 yıl önce Şikayet Et
    ekmeğini yediğin tekneye şey yapan nankörsün vesselam..6s lı olman kimseyi ilgilendirmiyor ama yetiştiğin camiaya saygılı olmayı öğren,adam ol yani adam..
    Cevapla
  • serin 8 yıl önce Şikayet Et
    hee laa hee şimdi camiası oldu orası..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle