Hamzaoğlu: Yanlış yaptık heralde

Hamzaoğlu, Benfica galibiyetini değerlendirirken, Yasin'in oyundan alınması sırasında gösterilen tepki için de ilginç ifadeler kullandı.

Hamzaoğlu: Yanlış yaptık heralde
Hamzaoğlu: Yanlış yaptık heralde
GİRİŞ 22.10.2015 00:54 GÜNCELLEME 22.10.2015 00:54

Hamza Hamzaoğlu, galibiyeti değerlendirirken, taraftarın Yasin çıkarken gösterdiği tepki hakkında da ilginç ifadeler kullandı.

İşte Hamza Hamzaoğlu'nun Benfica galibiyeti değerlendirmeleri...
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2-1 kazanılan Benfica maçı sonrası kısa bir açıklama yaptı.

''Haftalardır bir çıkışımız vardı. Yediğimiz gol planları bozdu. Belki bir anlamda da iyi oldu. Onlar daha çok korumaya çekildiler biz de baskı yapma şansı bulduk. Oyuncularımı tebrik ediyorum. İyi futbol oynadılar, iyi yardımlaştılar. Şampiyonlar Ligi'ndeki hasreti sona erdirdik, inşallah yeni galibiyetlerle devam ederiz. Gruptan ya çıkarız, ya çıkamayız. Sonuna kadar mücadele vereceğiz. Aynı coşkuyla aynı mücadeleyi ortaya koyarak istediğimiz sonuçları alırız.''

HAMZAOĞLU'NDAN YASİN VE TEPKİ CEVABI

''Yasin bugün hücumda da çok etkili olamadı. Carole'nin oradan geliyorlardı. Yasin'in savunma yönü çok iyi olmadığı için Olcan'ı koyduk. Ama yanlış yaptık herhalde...''