Cavcav: G.Saray'ı gönülden kutluyorum

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Galatasaray mağlubiyetinin ardından açıklama yaptı.

GİRİŞ 17.10.2015 21:28 GÜNCELLEME 17.10.2015 21:59
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Galatasaray mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, “İkinci devre Gençlerbirliği sahada hiç yoktu. Bunun karşılığında Galatasaray 4 gol gibi bir skorla maçı kazanmış oldu. Galatasaray’ı kutluyorum” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşan Gençlebirliği, 1-0 öne geçtiği karşılaşmadan 4-1 mağlup ayrıldı.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, “İkinci devre Gençlerbirliği sahada hiç yoktu. Bunun karşılığında Galatasaray 4 gol gibi bir skorla maçı kazanmış oldu. Galatasaray’ı kutluyorum. Ancak bizim oyuncularımıza da bir şey söyleyecek halim yok. Futbolda bunlar olağan şeyler. Artık önümüze bakacağız” dedi.

“4 GOL YİYEN TAKIMIN BAŞKANI OLARAK SÖYLÜYORUM…”
Bir basın mensubunun, 'Hakemin performansını nasıl buldunuz?' şeklindeki sorusunu yanıtlayan başkan Cavcav, sözlerini şöyle tamamladı:

“Ben bugün 4 gol yemiş takımın başkanı olarak; genç hakemi canı gönülden kutluyorum. 4 gol yediğim için demiyorum ama hakemin oyun içerisinde vermiş olduğu kararları çok isabetli olarak gördüm. Ben uzun yıllardır futbolun içerisinde olan bir insanım. Dolayısıyla genç hakemlerimizin Türk futboluna büyük katkı sağlayacağı kanaatindeyim. Bu hakem kardeşimizi de kutluyorum."

YORUMLAR 8
  • ilhan 8 yıl önce Şikayet Et
    ağzına sağlık cavcav
    Cevapla
  • sami 8 yıl önce Şikayet Et
    Başka bir takıma yenilseydin hakemlere yapmadığın hakaret kalmazdı . Hele FB ye yenilseydin, herkese sallardın moruk cimbomperver cavcav.
    Cevapla
  • Mardinli Muro 8 yıl önce Şikayet Et
    Hepinizi biliyoruz. İnşallah 2 takım da küme düşer. Geçen seneki son maçınızı, maçtan önceki sözlerinizi, gol yemek için özel gayretinizi ve gol atmamak için yaptıklarınızın hesabını önce Allaha vereceksiniz. Allahın hesabı şaşmaz.
    Cevapla
  • rauf 8 yıl önce Şikayet Et
    Ya sizinki tabi canim temizlendiniz,bakalim siz ne yapacaksiniz Allah katinda.
    Cevapla
  • Adam 8 yıl önce Şikayet Et
    Cavcavspor bu kadar şike operasyonu oldu cavcavı soran bile olmadı ne tuhaf değilmi.
    Cevapla
  • murat77 8 yıl önce Şikayet Et
    Zaten gs yenilseydi kendi takımına niye yendiniiz diye ceza verirdi bu bunak cavcav.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle