Hamzaoğlu: Podolski'nin eline çarpıyor ama...

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Başakşehir'i 2-0 mağlup ettikleri mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 03.10.2015 22:42 GÜNCELLEME 03.10.2015 23:18
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İşte Hamzaoğlu'nun sözleri;

"Kontrollü oynamak zorundaydık. Süratli bir şekilde hücuma çıkan bir takım vardı karşımızda. Astana sonrası dinlenme şansımız da olmadı. İlk yarıda nando'nun çıkardığı bir pozisyon var, o gol olsa belki maçın akışı değişebilirdi. Bekledik hamleleri yapacağımız zamanı. Wesley'nin daha çok oyuna yön vermesine çalıştık. Bunda da başarılı olduk. Başakşehir'e başarılar diliyorum. Lukas'ın da eline çarpıyor, gördüm. Bu hakemlerin takdiri. Bize de olsa benim de canım yanar. Savunma oyuncusuna çarptığında verilmiyor diye bir kural çıktı, hücum oyuncusunda ne olur, bilmiyorum"

''ÇİZGİMİZİ BOZMADAN...''

"Geçen sene şampiyon olduğumuzdan bu yana eleştiriler olacağını bekliyorduk. Çizgimizi bozmadan ilerlemeye çalışıyoruz. İnşallah sonuna kadar yürüyeceğiz."

"Wesley ile anlaştık tekrar. Zaten bir sorun olacağını düşünmüyorduk. Tribünlerde bizi destekleyen taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Kötü günde bizle beraber olsunlar aynı bugün olduğu gibi, biz onları mutlu etmeye devam edeceğiz"
 

YORUMLAR 4
  • Ruhi 8 yıl önce Şikayet Et
    İyi de Hamza Hoca, Topun çarpması farklı birşey, Topa çarpmak farklı bir şey.
    Cevapla
  • fahri 8 yıl önce Şikayet Et
    Anelka'nın Konya'da elle attığı gol u unutmadık o gün fenerliler düsünüyordu şuan ki golle anelkanın kini yan yana koyun elinizide vicdanınıza koyun ve söleyin hangisi ... GERCEK
    Cevapla
  • H.B.V 8 yıl önce Şikayet Et
    yıllar önce anelka attı diye hakemler bu pozisyonu görmesinmi?..sonra bu pozisyon anelkanın pozisyonundan daha açık..bal gibi el var?.
    Cevapla
  • Bahadır 8 yıl önce Şikayet Et
    Zaten bu işler böyledir aleyhte olunca herşeyin farkındayız leyhte olursa bilmiyorum. Delikanlı diyorlardı senin için ama değilsin, şimdide desene herşeyin farkındayız diye. Biz farkındayız ama geçen sene verilmeyen kartlarla bu sene verilmeyen ellerle şampiyonluğun tek adayısınız.
    Cevapla