Podolski: Asıl mevkim forvet

Galatasaray'ın yıldızı Lukas Podolski, Şampiyonlar Ligi resmi Facebook hesabından taraftarlardan gelen soruları yanıtladı.

Podolski: Asıl mevkim forvet
Podolski: Asıl mevkim forvet
GİRİŞ 23.09.2015 10:31 GÜNCELLEME 23.09.2015 14:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sarı-Kırmızılıların yaz transfer döneminde Arsenal'den kadrosuna kattığı Lukas Podolski, Şampiyonlar Ligi'nin resmi Facebook sayfasının konuğu oldu.

Alman yıldız, kendisine yönetilen soruları, içtenlikle yanıtladı.

Galatasaray taraftarını çılgın, inanılmaz ve gürültücü olarak nitelendiren Podolski, Sarı-Kırmızılı ekipte geçireceği 3 yılda kupalar kazanmak istediğini söyledi.

Kariyerinde unutamadığı anı Almanya ile kazandığı Dünya Kupası olarak belirten Podolski, idolünü Brezilyalı efsane Ronaldo olduğunu belirtti.

En iyi arkadaşları futbolculardan değil

Bir taraftarın Galatasaray'da en yakın arkadaşın kim sorusuna Alman yıldız, ''Fotoğrafçı Ali Kemertaş, aşçı Bülent Çelik ve malzemeci Veli Muglı yanıtını verdi.

Forvet oynamak istiyor

Galatasaraylı bir taraftarın, ''Sahadaki favori pozisyonun nedir?'' sorusunu da yanıtlan Podolski, herkeşi şaşırtarak ''Forvet'' dedi. Podolski son olarak,  Şampiyonlar Ligi'ndeki Benfica maçında Galatasaray'ın şansının ne olduğunu soran taraftara, ''Her maç 0-0 başlar. Eğer Atletico maçında 2. yarıdaki performansınımızı sergilersek, şansımız oldukça yükselir. Hedefimiz bir üst tura yükselmek'' yanıtını verdi. 

YORUMLAR 1
  • olabilir 8 yıl önce Şikayet Et
    forvet oynatılması yerinde olabilir
    Cevapla