Hamzaoğlu'nun o sözü! "Kafama sıkar giderim"

Spor yazarı Mehmet Ayan, Hamza Hamzaoğlu ile Galatasaray'ın başına ilk geldiği dönemde yaşadığı bir telefon konuşmasını köşesine taşıdı.

Hamzaoğlu'nun o sözü! "Kafama sıkar giderim"
Hamzaoğlu'nun o sözü! "Kafama sıkar giderim"
GİRİŞ 17.09.2015 12:13 GÜNCELLEME 17.09.2015 12:14
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İşte Mehmet Ayan’ın köşesine taşıdığı o diyaloglar…

Prandelli’nin görevine son verilmiş, Hamza Hamzaoğlu,Galatasaray teknik direktörlüğüne henüz getirilmişti. Hem babası için başsağlığı dileklerimi, hem de yeni görevinde başarılar temennimi aktarmak için telefon ettim hocaya. Konuşmamızda “Hocam aldığınız görevin zorluklarının farkındasınızdır, takım özellikle Avrupa’da çok kötü. Giydiğiniz ateşten gömlek sizi yakarsa ne yaparsın?” dedim. Her zamanki mert haliyle bir Ahmet Kaya şarkısı repliğini söyledi: Kafama sıkar giderim!

İlk günden Hamza Hoca ‘bayramlık ve idamlık gömleğini’ aynı gardıropta bulunduran bir siyasetçi edasında… Önceki günkü basın toplantısında “Ömrümüz ne kadar yeter bilemiyorum?” derken idamlık gömleğini de seçenekler arasında tuttuğunu gösteriyor spor kamuoyuna.

Ancak Hamza Hoca kendi sehpasına kendi vurur. Yani G.Saray yönetimi hocayı kovamaz, o istifa eder. Çünkü ilk günkü kararlılığında görüyorum onu. Yönetim, oklar bu denli üstüne gelmişten Hamza Hoca’yı yollarsa sıkıntılı dönemde kurban sunağına yeni bir boyun koyar; o da onlara en fazla 2 tane 90 dakika kazandırır.

KAYNAK: VATAN
YORUMLAR 9
  • hakkı 8 yıl önce Şikayet Et
    tamam atletico maçında bazı hataları vardı ama sonuçta elindeki kadro da belli.emre bir maçta fırtınalar estiriyor bir maçta sürünüyor.hamza hoca kesinlikle kalmalı
    Cevapla
  • Yüksel Karadeniz 8 yıl önce Şikayet Et
    Ne o kadar üzerine gidiyorsunuz.Geçen sezon şampiyon olunca iyiydi şimdi iki maçta yerlere seriyorsunuz Ben inanıyorumki yine takımı zirveye çıkarır
    Cevapla
  • Ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Evet atletico çok iyi.. yanlız takım tam performans gösteremedi ki bunun sebebide takımın yanlış yönetilmesi ile alakalı.. yanlış adamları yanlış mevzilerde oynattığı için hem verim alamadı hemde futbolcuların motivasyonunu düşürdü.. hamza hoca ya elindeki kullanmayı bilmeli yada gitmeli
    Cevapla
  • kml 8 yıl önce Şikayet Et
    bu adam bu işi bilmiyor... küçümsemek için söylemiyorum ama sen şampiyonsun Osmanlıspor kim yaaa... ligde kaç puanın var.... daha hiçbir maça aynı kadro ile çıkmadın.. sen neyin kafasını yaşıyorsun... yapamıyorsan bırak bu işi....
    Cevapla
  • samet06 8 yıl önce Şikayet Et
    Ben bir Beşiktaşlı olarak Gs Teknik direktörüne atletico madrid'e mağlup olmasından dolayı yüklenilmesini abartılı buluyorum.Gs sanki skenderbeu takımıyla maç yapmış gibi yazılıyor basında bence yanlış.
    Cevapla
  • ayhan 8 yıl önce Şikayet Et
    kapalı savunma maça çıkayıyor geçen sene yasini buldu yetiştirdi şimdi yasine doğru dürüst forma vermiyor umut kim ki her maça sokuyor..
    Cevapla
  • Burak 8 yıl önce Şikayet Et
    Atletico basit bir takım değil tabiki ama koca Galatasaray kendi evinde korkak gibi oynadı. Bunun sorumlusu varsa oda hamza hocadır. Podolskinin takıma katkısı sıfırken Yasin nasıl olurda kenarda oturur ? Tek sorun gol veya goller yemedikçe oyuna adapte olunmuyor daha iyi nasıl oynanabilir düşünülmüyor.
    Cevapla
  • ERDEM AY 8 yıl önce Şikayet Et
    Samet Kardeşime aynen katılıyorum Hamza Hocamın eline ne verdi ki bu yönetimde bu denli başarı bekliyorlar. Geçen sene ilk onbir de oynayan oyuncular bari elde tutulsaydı belki bir şeyler olurdu.
    Cevapla
  • rauf 8 yıl önce Şikayet Et
    haklisinda kardes,ama ben galatasarayli olarak diyorumki,hem taktik hem oyuncu degistirmede hamzanin hatasi var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle