TT Arena'da kıyamet koptu! Ortalık karıştı

Galatasaray-Mersin İ. Yurdu karşılaşmasında 90+4. dakikada Tita'nın Selçuk'a yaptığı hareketin ardından ortalık karıştı.

TT Arena'da kıyamet koptu! Ortalık karıştı
TT Arena'da kıyamet koptu! Ortalık karıştı
GİRİŞ 12.09.2015 22:20 GÜNCELLEME 12.09.2015 22:46
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasındaGalatasaray'ın sahasında Mersin İY ile 1-1 berabere kaldığı maçın uzatma bölümlerinde iki kırmızı kart birden çıktı.

Türk Telekom Arena'da maçın uzatma bölümünde saha karıştı. Galatasaray'ın gol için yüklendiği dakikalarda Tita'nın Selçuk İnan'ı uzun süre arkadan çekmesi sonrası Selçuk İnan kendine hakim olamadı. Kendisini arkadan tutan Brezilyalı oyuncuya tekme atan Kaptan Selçuk, hakem Mete Kalkavan'dan direkt kırmızı kart gördü. Selçuk İnan itiraz etmeden soyunma odasının yolunu tutarken saha bir anda karıştı. 



İki takım oyuncuları da hakem Mete Kalkavan'ın etrafını sardı. Taraftarlar da tribünde olayın olduğu bölgeye doğru yönelince tansiyon yükseldi. Yoğun itirazlar sonrası Kalkavan Mersin İdman Yurdu'ndan Tita ve Wederson'a sarı kart çıkardı. İkinci sarı kartını gören Wederson takımını 10 kişi bıraktı.

TRABZON MAÇINDA YOK

Direkt olarak kırmızı kart gören Selçuk İnan en az 2 hafta sahalardan uzak kalacak. Galatasaray'ın kaptanı takımını Trabzonspor'la deplasmanda oynayacağı maç ile Gaziantepspor maçlarında yalnız bırakacak.

YORUMLAR 4
  • Yorumcu 8 yıl önce Şikayet Et
    Mete kalkavan maçı katletti. Böyle bir hakem görmedim. 5. Hakemler neyi görür anlamıyorum. Bir hakem bu kadar maça etki eder. Bir daha GS maçına verilmemeli.
    Cevapla
  • Matador 8 yıl önce Şikayet Et
    Ya türkiyede futbolmu varki çizgi filim izle ondan iyidir
    Cevapla
  • TANZER 8 yıl önce Şikayet Et
    Tita resmen Selçuk'u prangaya vurdu.Özgürlüğüme kavuşayım diyen Selçuk geriye bir tekme salladı.Koşarak olay yerine gelen Wederson Selçuğu itti.Sonuç Selçuk kırmızı kart Wederson çift sarıdan kırmızı kart.Veeeee Kötü adam Tita sadece sarı kart.Bu film böyle olmamalıyddı.Kötü kazandı.
    Cevapla
  • ben 8 yıl önce Şikayet Et
    gs meloyu göndermekle yanlış yaptı selçukun pozisyonunda melo olsaydı o kırmızı kart çıkmazdı.
    Cevapla