Arena'da tarihe geçen anlar

Sarı-kırmızılı oyuncular üzerlernde Beşiktaş, Fenerbahçe ile Galatasaray ambleminin yer aldığı ve tişörtler ile çıktı.

Arena'da tarihe geçen anlar
Arena'da tarihe geçen anlar
GİRİŞ 12.09.2015 20:00 GÜNCELLEME 12.09.2015 21:16
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Galatasaray, ligin 4. haftasında sahasında Mersin İdmanyurdu’nu ağırlıyor. Mücadele öncesi sarı-kırmızılı oyuncular üzerlernde Beşiktaş, Fenerbahçe ile Galatasaray ambleminin yer aldığı ve ‘Teröre karşı birlikteyiz’ yazılı siyah tişörtler ile çıktı.



Galatasaraylı taraftarlar ise, ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez, ‘Bu vatan bölünmez bu böyle biline, bu vatan uğruna hazırız ölmeye’ tezahüratlarında bulundu.



ŞEHİTLER TEK TEK ANILDI

Mücadele öncesi terör olaylarında şehit düşen asker ve polislerin isimleri stat hoparlöründen tek tek okundu. Taraftarlar da organizasyona her şehit için "Burada" diyerek eşlik etti. Şehitlerin isimlerinin okunmasının ardından Galatasaraylı taraftarlar, 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' diyerek terörü lanetledi. Taraftarlar ayrıca, 'Türküyle, Kürdüyle teröre karşı omuz omuza' yazılı dev pankart açtı.

YORUMLAR 13
  • Hakikiko 8 yıl önce Şikayet Et
    renklerin kardeşliğinin en şuurlu Örneği olsa gerek yaşayan ve yaşatanlara çok teşekkürler
    Cevapla
  • adalet 8 yıl önce Şikayet Et
    erdoğan boşunamı diyor dünya 5ten büyüktür, ey istanbul anadolu senden kat kat büyüktür buna müsade eden tff de en az bunlar kadar suçludur birlik böylemi olur neden 18 kulüp bir olmaz yazık hemde çok yazık
    Cevapla
  • furkan 8 yıl önce Şikayet Et
    Helal sana gs fanatik bir fb li olarak cani gonulden diyorum hemde helal olsun.İste budur arkadaslar.Soz konusu vatan ise gerisi teferruattir.Digerlerini dislama olarak gormeyin Onlar lokomotif takimlar.
    Cevapla
  • kemal 8 yıl önce Şikayet Et
    hepimiz türküz kürt üz çünkü!
    Cevapla
  • ts61 8 yıl önce Şikayet Et
    3 takım bir araya geldi geriye kalan 15 süper lig takımını ise dışladılar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle