G.Saray'da flaş 'Wesley Sneijder' gelişmesi

Galatasaray taraftarının beklediği müjde geldi, Sneijderile yönetim yeni sözleşme üzerinde söz kesti.

G.Saray'da flaş 'Wesley Sneijder' gelişmesi
G.Saray'da flaş 'Wesley Sneijder' gelişmesi
GİRİŞ 12.09.2015 05:03 GÜNCELLEME 12.09.2015 11:48

Bu süreçte ortaya hem mukavele rakamları hem de görüşmeler ile ilgili birçok iddia atıldı. Tüm gerçekleri Sneijder’in menaceri Guido Albers anlattı. 

'BU KEZ İÇİ DOLU VAATLER'

Daha önceki görüşmelerde Galatasaray adına masaya oturanlara göndermede bulunarak sözlerine başlayan Hollandalı yıldızın menaceri, ''İlk kez gerçekçi ve samimi insanlarla masaya oturduk. Mehmet Özbek (BaşkanDursun Özbek’in kardeşi), Galatasaray’ın gerçeklerini ve kulübün imkanlarıyla sunabilecekleri sözleşmeyi bana açıkça ve samimi bir şekilde ifade etti. Bu da benim ve oyuncumun açıkçası hoşuna gitti. Çünkü daha önceki görüşmelerde kulübün vizyonuyla ve imkanlarıyla ilgili olmayacak vaatler sunulmuştu'' bilgisini paylaştı.

SERBEST KALMA MADDESİ OLACAK

Artık imzanın atılması için çok küçük detayların konuşulduğunu da sözlerine ekleyen Albers şöyle devam etti:

''Yeni sözleşmeyle ilgili büyük oranda uzlaşma sağladık. Ödeme planı ve serbest kalma maddesiyle ilgili ufak tefek pürüzler var. Bazı medya organlarında yer alan rakamlar ise kesinlikle doğru değil. Emin olun Sneijder, Galatasaray’ı ve Türkiye'yi çok seviyor. Şunu da ifade edeyim ki, şu anki sözleşmesinde aldığı paradan az da olsa fedakarlık dahi edecek.''

ŞU AN 3.2 MİLYON EURO KAZANIYOR

Sneijder, bu sezon sonuna kadar devam eden sözleşmesi üzerinden 3.2 milyon Euro (10.5 milyon TL) garanti para kazanıyor. Ayrıca Hollandalı’ya yıllık 1.3 milyon Euro da (4.3 milyon TL) imza parası veriliyor. Yeni sözleşmede garanti paranın 3 milyon Euro (10 milyon TL) seviyelerine çekilmesi planlanıyor.